MAUD MULDER (Nr.2)/IDOLS 2003


1 2 3 
Finaliste van het bekende tv-programma Idols.

Biografie
Op 17 november 1981 zag Maud het levenslicht. Als tweede dochter van Theo en Maria en kleine zus van Eefke groeide ze op in de Weezenhof in Nijmegen. Ze heeft daar op basisschool 'de Speelwerkhoeve' gezeten. Daarna verhuist het hele gezin Mulder naar een andere wijk in Nijmegen en gaat Maud naar de NSV II. Haar middelbare school is het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen. Het lijkt Maud leuk om in het jaar 2000 te slagen maar helaas wordt besloten dat Maud het nog een jaartje over mag doen. Het jaar daarop haalt ze wel het papiertje. Al van jongs af aan blijkt Maud erg getalenteerd te zijn. Tennis, hockey, school, piano, muziek, het gaat haar allemaal goed af. Maar Maud wil alles tegelijk en lijkt niet voor één specifiek iets te willen kiezen. Ook niet voor wat betreft haar studie. Uiteindelijk besluit ze na de middelbare school naar de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum/Lelystad te gaan. In het tweede jaar van deze opleiding besluit Maud ook nog een universitaire studie te gaan doen en na veel strepen blijft Psychologie over. Ondertussen slaagt Maud voor de Academie en zet ze haar Psychologie-studie voort. Maar, ondanks het enthousiasme bij aanvang is dit het toch nét niet Maud besluit (tijdelijk) te stoppen. Hockey wekelijks 3 van haar avonden en de zondag in beslag, daarnaast werkt ze nog regelmatig in de horeca en niet te vergeten.... Idols!! Heeft Maud dan toch eindelijk haar hart aan iets verloren?! Maud heeft meegedaan aan de finale voor het Nationaal Songfestival 2006, waar ze als derde eindigde en traint sinds juni 2006 intensief voor het SBS6 programma “Sterren Dansen Op Het IJs”. In oktober heeft zij de finale weten te bereiken van dit populaire programma met gemiddeld 1,7 miljoen kijkers. Naast haar drukke schema zit Maud dagelijks in de Studio. Ze is momenteel haar tweede album aan het opnemen. Het album wordt geproduceerd door Bas van den Heuvel (Froger, Gordon & Re-play, K-otic) en wordt opgenomen in de Soundwise Studio's (Fluitsma en Van Tijn). Het album wordt verwacht in het begin van 2008.

Bijzondere optredens
4 concerten met René Froger - Arena

Behaalde prijzen
2e bij Idols - 2004

Overige informatie
Maud eindigt als tweede bij Idols, resulterend in een platencontract bij BMG en een fantastische sponsordeal met Etos, werken in de horeca doet ze niet meer maar hockey probeert ze nog steeds te blijven spelen, al schieten de trainingen er wel eens bij in. Inmiddels is haar 1ste Nederlandstalige single op de markt verschenen. 'Zoals je naar me kijkt' kwam op nummer 3 binnen in de top 50, dit nummer geschreven door John Ewbank, de man achter Borsato is tevens de titelsong van de film Floris. Naast “Sterren dansen op het ijs” is Maud bezig met het schrijven van stukken voor haar toekomstige album. Maud zal ook te horen zijn op het album “Women only – Unite For Children”, een project van producersduo Bolland & Bolland voor UNICEF.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3270,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.