FAKA POLINISIA


Een leuke groep die zich van uiteenlopende dansstijlen bedient.

Biografie
Faka Polinisia is een dans- en muziekensemble dat gevestigd is in Tilburg, maar dat leden heeft uit zes provincies. De groep bestaat al meer dan dertig jaar. Het ledenaantal is vrijwel stabiel: rond de 25. De leeftijd is variabel: van 16 tot 52 jaar. Faka Polinisia voert op aanvraag dansen uit PolynesiŽ uit. Er zijn series van circa 15 minuten met dansen uit Tonga, Samoa, Tuvalu, Paaseiland, Hawaii, Cook Eilanden, Tahiti, Maori Nieuw Zeeland. De dansen worden uitgevoerd met live muziek en in authentieke kostuums. Faka Polinisia werkt mee aan grote uitvoeringen en avondvullende programma's van Mundo …tnico. Het ensemble is ook te horen op de cd's Fiafia en Talofa!

Overige informatie
Faka Polinisia is het dans- en muziekensemble van stichting Mundo Etnico. Mundo Etnico verzorgt en organiseert cursussen, dansdagen en voorstellingen met dansen uit OceaniŽ. De stichting is ook uitgever van boeken en cd's over en met muziek uit OceaniŽ. Mundo Etnico werkt met volwassenen, ouderen, jongeren en vooral kinderen. Jaarlijks zijn er circa 140 voorstellingen op basisscholen in het hele land. Het programma Fiafia bestaat uit voorstellingen, dansworkshops en een slotuitvoering voor de ouders.

Repertoire
De dansstijlen zijn Polynesisch, AlgemeenTuvalu, Samoa, Paaseiland, Tonga en Hawaii.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x15 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.