ETERNITY


1 2 3 4 5 6 7 
Zeer uiteenlopende percussie, van brass, hiphop tot house en salsa.

Biografie
De vereniging is ontstaan uit een groep enthousiaste jongeren uit Amsterdam-Zuidoost. Zij waren van mening dat het tijd werd om de samenleving te bewijzen dat ze zelfstandig een percussieband konden opzetten en managen. Op maandag 2 december 2002 werd dit formeel vastgelegd.

Referenties
Noemenswaardige momenten: - Beste Brassband Ortel Zomercarnaval 2006: De jury roemde Eternity om de hoge kwaliteit van ritme en muziek, juiste harmonie en gevarieerde show. Ook was de jury zeer te spreken over de prachtig uitgevoerde kleding, die 'de juiste carnavalsuitstraling' had. De 30-koppige brassband behaalde daarmee de hoogste score van de vier finalisten. - Hoofdact Adornment Conference 2007 samen met Erykah Badu in Londen. - Hoofdact Adornment Conference 2003 en 2005 in Londen. - Opening Suriprofs benefietwedstrijd in het Olympisch stadion 2003, 2004, 2006 en 2007.

Overige informatie
Eternity heeft als missie het aanbieden van muzikaal vormende programma’s aan jongeren om hun talenten te ontwikkelen en doorstroming en/of aansluiting te bewerkstelligen bij semiprofessionele en professionele muziekgroepen, instellingen en podia. Doelstelling: Eternity is een jongerenorganisatie die zich bezighoudt met activiteiten, projecten en evenementen op het gebied van muzikale vorming en dans gekoppeld aan entertainment. Percussieband Eternity: Eternity is het meest bekend om haar percussieband die zowel lokaal, nationaal als internationaal optredens verzorgt. De leden van de percussieband repeteren in hun vrije tijd op vooral marching drums en blaasinstrumenten. Daarnaast zijn de leden ook vakkundig op het gebied van Afro-Surinaamse drumstijlen, Afrikaanse drumstijlen en Afro-Caribische drumstijlen. Aangesloten is er ook een dansgroep die samen met de band optredens verzorgt.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 915,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x20 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
505 Kb  Demo 2
538 Kb  Demo 3
558 Kb  Demo 1

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.