MARCO POLO


Een stijlvolle, unieke en eigentijdse allround formatie.

Biografie
In april 1989, toen muziek-duo's nog niet waren ingeburgerd, besloten Marc en Pol om een nieuwe muziekformatie op te zetten: Marco Polo. Ze waren meteen een trendsetter. Velen sloegen daarna dezelfde weg in. Ze richtten kleinere en dus ook meer betaalbare muziekgroepjes op. Na vele jaren van perfecte samenwerking voelde Pol zich te oud voor het métier. Er werd naarstig gezocht naar een waardige vervanger. Na heel wat scouting en try outs viel de keuze op Bart. Omdat Marco Polo ondertussen ook een begrip was geworden voor swingende en gezellige feestmuziek, is er nooit overwogen om de naam om te buigen tot "Marco Barto". Met de komst van de nieuwe zanger-percussionist, verwijdde Marco Polo zijn horizonten nog verder: nu werd er ook nog een stijlvolle zangeres met een eigentijdse stem toegevoegd aan het duo, Ann. Et voilà, een nieuw trio was geboren! Er werd speciaal voor deze formule gekozen omdat men nu muzikaal een zeer uitgebreid repertoire aankan, en dit alles binnen ieders budget. Marco Polo is een echte kameleon. De groep past zich steeds opnieuw aan, aan de wensen van haar opdrachtgever. Ieder feest wordt een groot success door de kwaliteit van muziek & zang, de ervaring en het enthousiasme van de groepsleden.

Overige informatie
Met een geheel eigen sound en een perfecte uitstraling swingt Marco Polo keer op keer. Met hun succesformule zijn ze uitgegroeid tot een veelgevraagde formatie. Het duo beschikt over een eigen moderne geluidsinstallatie die afgestemd wordt op de wensen van de klant. Marco Polo is als duo, trio en kwartet te boeken.

Repertoire
Marco Polo heeft een breed repertoire; moderne swing, easy-listening , een stevig jaren '70 en '80 dansrepertoire met eventueel Nederlandstalig sfeerrepertoire en tal van actuele top 50 nummers staan op hun programma. U kunt de repertoirekeuze voor uw feest, bruiloft, ... zelf aangeven. Zei kiezen uit hun repertoire altijd in functie van het aanwezige publiek. Je mag er vanuit gaan dat er per avond ongeveer een 90 tal songs gespeeld kunnen worden. Ze gaan altijd, voor zover mogelijk, op verzoekjes in, behalve als u (=bruiloftspaar, organisator) vooraf te kennen geeft dat dit liever niet gebeurt.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 730,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
512 Kb  loving me
494 Kb  not that kinda girl
466 Kb  what's going on

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.