FAKIR VLADIMIR KUZNETSOV


1 2 3 
Mysterie, hypnose, telepathie en controle van het menselijk lichaam...

Biografie
Fakir Vladimir is in 1987 in Rusland met zijn circus-carriere begonnen, toen hij nog student was aan de cultuuruniversiteit in Moskou. Zijn eerste show bestond uit twee nummers met vuur en gebroken glas. Later ging hij werken met sabels en messen. Zijn streven was nog meer effecten in zijn show te bereiken. Zodoende kwam hij op het idee voor een nieuwe act; het liggen op een spijkerbed waarvan de afstand tussen de spijkers slechts 8 cm. is. Maar wie is nu eigenlijk Vladimir? Hij is een volbloed Rus met bruinblonde haren en een doordringende mystieke blik, die u meevoert naar een eigenaardige wereld.

Referenties
Moskou, Sankt-Peterburg, Rjazan, Sanansk, archangelsk. Rusland. Het international circus festival in Taskent in Oezbekistan. Het international circus festival in Pekihn in China. Hokkaido Japan. In Nederland: optredens in Enschede, Hengelo, street live festival in Raalte, Venlo, en voor TV Oost.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 285,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x25 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.