DUO MEGA MUSIC


Zeer allround & mega-gezellig!

Biografie
Miriam Jaufenthaler is als allround vocaliste de ideale aanvulling van multi-musicus Peter van Dun. Zij heeft een leerschool van vele jaren muzikale praktijk achter de rug. Via talentenjachten en Sounmix-shows is zij in het vak gerold en kan zij bogen op talloze succesvolle optredens in België, Duitsland en natuurlijk het eigen land. Met het grootste gemak zingt Miriam stukken van Timi Yuro, Brenda Lee, Linda Ronstadt, 2e partij van de Everly Brothers, Neil Sedaka etcetera. Maar ook het jazzy repertoire is haar niet vreemd en uitstekend aan haar besteed. Standard, ballads en het populaire genre, zij beheerst het tot in haar vingertoppen.

Overige informatie
MEGA DUO laat keer op keer zien dat ook een tweemans-orkest de professionele aanpak en uitstraling kan hebben.

Repertoire
Niets is teveel gevraagd. Evergreens, standards, ballads, jazz, folk, country, jaren zestig of top 40. Het staat allemaal op de muzikale lessenaar. Noem het maar een veredeld arbeidsvitamine-repertoire.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 450,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
424 Kb  Apache (Peter v. Dun)
704 Kb  You're The First (duo)
703 Kb  Ik hou van Jou (duo)
470 Kb  The Breeze And I (Peter v. Dun)
705 Kb  Act Naturally (duo)
702 Kb  Bye Bye Love (duo)
703 Kb  Save The Last Dance (duo)

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.