JOHN SWAAB


1 2 
Voor muziekentertainment met cachet!

Biografie
In 1990 behaalde hij zijn diploma aan het Rotterdams Conservatorium. Studeerde het vak ’Toetsen’ met onder andere piano, synthesiser en orgel en was verder ook trombonist in de ’Big Band’ van het conservatorium. Vanaf zijn eindexamen was hij hoofdzakelijk werkzaam als artiest en verder als docent aan het ’Centrum van de Hoge Kunsten’. De eerste tien jaar van zijn carrière als artiest werkte hij als pianist, toetsenist en hij heeft als bandleider gewerkt met een eigen band. Daarna is hij geleidelijk aan steeds meer solowerk gaan doen als zanger, pianist en toetsenist. Na zijn eindexamen heeft hij gedurende vele jaren een zangopleiding genoten bij een professionele zangpedagoog en zich ontwikkeld tot een volwaardig zanger. John Swaab heeft zich, na zijn conservatoriumopleiding in de 'lichte en klassieke muziek', ontwikkeld tot een zeer bekwaam 'allround pianist, keyboardist en zanger'. 'Allround' niet alleen door zijn spel en zang, maar vooral door de vele toegepaste stijlen.

Overige informatie
John Swaab verzorgt sfeervolle muziek voor allerlei gelegenheden. Zoals recepties, huwelijksfeesten, diner-dansants, stijlvolle galafeesten... Eventueel is er een mogelijkheid om op afspraak een live presentatie in Rotterdam bij te wonen, zodat ook eventuele vragen beantwoord kunnen worden. Dit kan natuurlijk ook telefonisch. Heeft u belangstelling in het bijwonen van een presentatie, laat het ons dan weten.

Repertoire
Zijn grote interesse voor diverse stijlen en door zich daar goed in te verdiepen, heeft hem tot een echte 'Allrounder' gemaakt. Stijlen zijn o.a. pop, jazz, latin, country, fifties, sixties, seventies, top 100. Ook in diverse talen: Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits en Frans.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 380,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
760 Kb  Honky Tonk Woman
714 Kb  Lady Love
771 Kb  The Lady is a Tramp
759 Kb  You've Got a Friend
707 Kb  blueberry hill
725 Kb  crazy thing called love

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.