GARAGE MAKROON


1 2 
Garage Makroon: dat is starten en lopen met een lach en een traan!

Biografie
In 1990 kwam Kobus Makroon te overlijden ten gevolge van overmatig tabak en alcoholgebruik. De begrafenisstoet die door het dorp ging zal niemand ooit nog vergeten. Een zwarte glimmende Mercedes 500SL met een witte kist op het dak gebonden reed langzaam door de straat op weg naar het kerkhof. Broertjes Makroon in zwarte pakken hun moeder troostend liepen achter de auto, terwijl hun hulpje Henri Rekelmans de bolide op de weg hield. Iedereen weet nog het moment waarop Henri Rekelmans op de rem pompte omdat hij bijna de kerk voorbij reed en vervolgens de witte kist met de wijlen Kobus door zijn zonen uit de beukenheg van de kerk getrokken moest worden. In het kleine kerkje toonden Marcus en Joene hun laatste eer aan een lieve vader met het lied "Waarheen Mot Het Gaan". De plaatselijke bevolking hoorde toen dat de grootste schurken van het dorp een prachtstem hadden die menig mens diep wist te raken in het teerste plekje van het hart. Weduwe Merie Makroon hield diezelfde avond een bijeenkomst in "Café Makroon". De stemming was kil. Het was Joene Makroon die opstond en riep "Dit zou ons Pa nooit gewild hebben!". Hij pakte een gitaar van de wand en gooide dit zijn glimlachende broer toe. De broers klommen op de bar, terwijl Merie vrolijk in haar handen klapte, en zongen het ene lied na het andere. Deze gebeurtenis was het begin van de glanzende carrière van de broertjes Makroon. Om de idealen van hun vader in ere te houden zingen de broers iedere week door het hele land onder de naam "Garage Makroon". Zelfs naast alle drukte in de muziek spuiten zij nog steeds met veel plezier de Duitse auto's over en verkopen deze aan de veehouders in de hele provincie. Op de kofferbak van menig Mercedes prijkt op opvallende stickers "Een wagen van Makroon, doet het gewoon!".

Overige informatie
Tevens opvallend is het feit dat "Garage Makroon" verschijnt en vertrekt onder begeleiding van een beveiligingsbeambte. Lachen, zingen, gieren en brullen, want "Garage Makroon", dat is starten en lopen! Na twee jaar heeft dit duo zich gesetteld en bewezen in de "Hollandse Hits-feesten". Met een avondvullend programma, veel humor en professioneel licht en geluid is elk gespeeld optreden een groot succes. Dat bewijst zich wel uit de vele malen dat organisatoren "Garage Makroon" weer uitnodigen om gegarandeerd te zijn van succes en tevreden gasten. Bij bruiloften verzorgen zij tevens (in totaal andere gedaante) uw rustige muziek bij het binnenkomen van de gasten om vervolgens het dak er af te spelen als het feest is begonnen..dan in een totaal andere creatie! Speciale verzoeknummers en het liefst origineel? U krijgt er een gratis Driv-Inn-Show bij voor al die liedjes die u nog een keer op uw feest wilt horen! Of het nu een bruiloft is, een verenigingsfeestje, bedrijfsfeest of een kroegenparty.."Garage Makroon" maakt er altijd een dol en vrolijk feest van.

Repertoire
Het programma zit vol smartlappen, meezingers, carnavalskrakers, tranentrekkers en Apres Ski. Andre Hazes, Frans Bauer, Jan Smit, Havenzangers, Amsterdamse medleys en vele bekende hits van nu en vroeger...zomaar een greep uit het repertoire van "Garage Makroon". Naast de muzikale performance mengt "Garage Makroon" zich in het publiek, verkopen u een auto en maken muziek met de meest opmerkelijke auto-onderdelen. Ooit een wals gehoord op een rokende uitlaat? Het unieke is dat deze band een auto weggeeft door een danswedstrijd te houden van 5 minuten.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 420,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.