JANNES


Hij wordt ook wel de tweede 'Arne Jansen' genoemd.

Biografie
Allereerst werd er in eigen beheer een CD-single opgenomen bij studio Douwe Buiter in Klazienaveen. De single werd een redelijk succes en daarom werd er verder gezocht naar een studio en componist voor het maken van een cd-album. In Martin Sterken (M.A.P en de Stemmingmakers) uit Nieuw-Weerdinge werd de persoon gevonden voor het maken van het debuutalbum. Ook dit album (Bella Bianca) werd in eigen beheer opgenomen. Na een leuk succes met de verkoop van dit album, werd besloten om een tweede album te gaan maken, maar dan bij platenmaatschappij 'CD-Hal Ruinen'. Als je iets doet, dan moet je het goed doen en daarom werd voor het tweede album het koorwerk ingezet van Wiesje Westerlaken en Jolanda van de Wetering (het vaste koor van Frans Bauer) en de accordeonist van de Havenzangers (Rolus Karssen). De CD 'van Casablanca naar Napoli' werd ook weer volledig opgenomen bij Martin Sterken en is ook door hem voorzien van muziek en teksten. Inmiddels zijn van deze CD bijna 10.000 exemplaren over de toonbank gegaan en wordt Jannes al zeer veel gedraaid op de lokale, regionale en commerciŽle zenders.

Repertoire
Van de zesde cd van Jannes 'Met Jou Kan Ik Het Leven Aan': Met jou kan ik het leven aan - Alles of niets - Ik heb je nodig - De prinses van de nacht - Ik wil naar Griekenland - Laat me alleen - Een zomerdag - Vannacht - Echte vrienden - Adios - Omdat jij bij hem bent - Mijn ideale vrouw - Boezoeki's klinken door de nacht - Mag ik even met je praten Van de tweede cd van Jannes 'Bella Bianca': Altijd dicht bij me - Zoet als de wijn - Jij bent de vrouw - Bij Ome Arie - Vanavond wil ik feesten - De Torreador - Bella Bianca - Altijd als je denkt - Een fles op de wijde oceaan - Ciao Ciao Amore - Tranen in je ogen - Die mooie tijd - Ik wil m'n leven met jou delen - Vlinders in m'n buik

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 6415,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.