JAN KEIZER


1 2 
Bekend als zanger van de Band Zonder Naam, ofwel BZN.

Biografie
Jan Keijzer (Volendam, 3 april 1949) is sinds 1974 zanger van de Band Zonder Naam, ofwel BZN. Met Annie Schilder aan zijn zijde, scoort de Volendamse band hoog in de hitparade. Ook met Carola, die Annie Schilder vervangt, blijft BZN één van de best verkopende Nederlandse bands. Ruim een jaar na het succes van zijn eerste solo-cd vindt Jan Keizer het tijd voor een tweede soloproject. Het wordt een cd met daarop evergreens uit de jaren zestig. Met dit solo-album keert Jan Keizer terug naar het begin van zijn muzikale carrière. Op Jan Keizers verjaardag (3 april) gaat voor hem een langgekoesterde wens in vervulling; naast het werk voor BZN, gebruikt hij voorgaande periode voor het maken van zijn eerste, volledig Franstalige solo-album. De Volendamse zanger heeft altijd willen wachten tot de band ophield met bestaan, maar nadat het daar nog steelds niet van was gekomen, vond hij het toch tijd voor een solo-avontuur. Vanaf 2007 kan hij al zijn tijd in zijn solo-carrière steken, aangezien het laatste optreden van BZN op 16 juni 2007 plaatsvindt.

Behaalde prijzen
Op 29 april 1997 ontvangt Jan Keizer één van de hoogste koninklijke onderscheidingen, de Ridder in de orde van de Nederlanse Leeuw. De onderscheiding, die alleen aan een persoon wordt toegekend, was eigenlijk bedoeld voor de gehele band voor haar muzikale prestaties van de voorgaande 31 jaren. BZN is uitgeroepen tot meest succesvolle Nederlandse Groep allertijden!

Repertoire
Tijdens het optreden van Jan Keizer hoort u naast de successen van BZN natuurlijk nummers van zijn succesvolle solo-albums.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4240,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.