CRAZY PIANO'S ON TOUR SHOW


1 2 3 
Twee piano's waarop alles wat je maar kan bedenken gespeeld wordt.

Biografie
De opening eind 1997 van bar/restaurant Crazy Piano's in hartje Rotterdam bleek een waanzinnig succes te zijn. Elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond geven de pianisten de gasten een onvergetelijke avond met hun singalong Rock 'n Roll songs. Dit succes leidde tot de opening van bar/restaurant Crazy Piano's Scheveningen. Deze ligt aan het strand van Scheveningen en is bijna drie keer zo groot als de eerste. Crazy Piano's Scheveningen is 7 dagen per week geopend van 's morgens 11.00 uur tot 's nachts 3.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 4.00 uur. In samenwerking met het concept Howl At The Moon Saloon uit Amerika, zorgen zij dat de beste pianisten uit de hele wereld in deze bars spelen. Zij zijn er om Europa de beste bar met live muziek, drankjes, eten en sigaren in Amerikaanse stijl te geven. En nu zijn De Crazy Pianisten dan ook te boeken voor een feest bij u op locatie met de 'Crazy Piano's on Tour Show'! Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in de restaurants en bars van Crazy Piano's.

Bijzondere optredens
Zij waren te horen op Radio 538 en wel live vanuit Ahoy' Rotterdam tijdens GrolschLive38.

Overige informatie
De Crazy Piano's hebben een setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. Het Crazy Piano's team speelt, springt, swingt, danst, drumt, feest en garandeert een avond vol fun.

Repertoire
Van classical sing alongs tot crazy Amerikaanse rock 'n roll. De pianisten spelen al springend en drummend uw favoriete nummers. 'Brul' uw voorkeurslied. The Crazy Piano's pikken titels op en honoreren op die manier vele verzoeken.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 10710,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.