CHRISTOPH VÖLCKER


1 2 3 
Een avontuurlijke reis door de wereld van de pianomuziek.

Biografie
Christoph Völcker genoot zijn opleiding aan het conservatorium in Hilversum tussen 1992 en 1997. Daarna speelde hij tot 2004 als toetsenist in de begeleidingsgroep Hollywood Boulevard. Hollywood Boulevard was de vaste band in het tv-programma “Het Swingpaleis” met Manuela Kemp. Hollywood Boulevard was tevens de vaste begeleidingsband voor de grote concerten van André Hazes in de Arena, het Olympisch Stadion en Ahoy' van 1999 tot zijn dood in 2004. Met de band werden ook talloze tv-optredens gedaan, waaronder Barend & Van Dorp, in de film ‘Zij Gelooft In Mij’ en bij het afscheidsconcert in de Arena na het overlijden van André. Voor Hollywood Boulevard schreef Völcker ook verschillende arrangementen.

Referenties
Vele artiesten maakten al gebruik van het vakmanschap van Christoph Völcker. Met de band van André Hazes stond hij in Ahoy’. Hij speelde met John Miles, The Trammps, the Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen. Al vijf jaar speelt hij in 'Hollywood Boulevard', de groep die u kent uit het tv-programma ‘Het Swingpaleis' met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef hij ook verschillende arrangementen. Hij was muzikaal leider tijdens de Europese tournee van de musical ‘Hair’ en schreef muziek, onder andere voor de Duitse televisie. Daarnaast heeft Christoph Völcker optredens verzorgd voor onder meer: Walt Disney, Buena Vista International Shell, Fortis, ING, Marsh, Oasics, Hilton, Getronics, Philips, Rabobank, Delta Lloyd, Audi Citroen, Miele, Holland Casino, Amicon Menzis, PSV en Falcon Leven.

Overige informatie
'The Lounge Project' is uitermate geschikt voor feesten, chill-out ruimtes en swingende recepties. 'De Piano' is meer geschikt voor officiële, zakelijke en chique gelegendheden. Als er geen akoestische piano beschikbaar is, kunt u gebruik maken van een geluidsinstallatie die zeer natuurgetrouw het geluid van de akoestische piano nabootst. Christoph Völcker is te boeken: - solo met rustige pianomuziek - geschikt voor receptie of diner - solo met vleugelimitatie, voor een extra feestelijk tintje - met een zangeres en vleugelimitatie - met 2 zangeressen en vleugelimitatie - met 3 zangeressen en vleugelimitatie

Repertoire
Van barok tot jazz, van pop tot R&B. Hij is zo’n vakman die niet alleen Beethoven’s ‘Mondscheinsonate’ of Chopin’s ‘Valse en Nocturnes’ vlekkeloos speelt, maar ook de laatste hits uit de Top 40 uit zijn instrument tovert. Bossa nova’s, Broadway evergreens of swingende jazznummers, het programma van Völcker kan op maat naar uw eigen voorkeur worden ingevuld. In 'the Lounge Project' speelt Völcker allerlei stijlen. De sfeer wordt aangepast aan de gelegenheid, er kan gedanst worden, maar ook rustig geluisterd. De meest moderne stijlen in de popmuziek kunnen worden gespeeld, maar er wordt rekening gehouden met verwachting en stijl van het publiek. Het accent ligt op rustige elementen, vandaar de naam lounge.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 445,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
487 Kb  groove2
504 Kb  groove1
474 Kb  groove3
499 Kb  chill3
467 Kb  chill2
476 Kb  chill1

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.