CLOSE 2 YOU


1 2 
Exclusief repertoire van sfeervolle achtergrond- tot vlotte dansmuziek

Biografie
Close 2 You is een duo met een Spaans tintje. Het duo beschikt over een uitgebreid repertoire, geschikt voor een bruisend feest of sfeervolle achtergrondmuziek. Close 2 You speelt van rustige achtergrondmuziek tot opzwepende dance classics, maar ook merengue en salsa komen in het repertoire voor. Mede dankzij een prima geluidsinstallatie en smaakvolle kleding valt dit duo in alle gevallen op. Marco is degene die de keyboards bespeelt en de zangeres vocaal ondersteunt. In het verleden heeft hij in binnen- en buitenland opgetreden en veel bekende artiesten begeleid, ook heeft hij veel solistisch werk gedaan. Amy is van Filippijnse afkomst, ze heeft een schitterende stem en charmante presentatie. Behalve in haar eigen land heeft zij ook een tijd lang opgetreden in Japan en Italië. Tijdens een optreden maakt ze gebruik van een draadloze microfoon waardoor zij een goed contact heeft met het publiek.

Overige informatie
Indien gewenst kan het duo nog uitgebreid worden met een bassist en drummer.

Repertoire
Zij spelen rustige tot pittige muziek, zoals jazz, soul, dance-classics, jaren '80 muziek en top-40 muziek. Midi-files van een uitstekende kwaliteit maken het geheel compleet en laten het aangenaam en smaakvol klinken. Het duo gebruikt een compacte geluidsinstallatie en kan daardoor ook makkelijk optreden in een kleine ruimte.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1090,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
491 Kb  demo1
482 Kb  demo2
493 Kb  demo3

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.