BOB VAN ZANDBERGEN


1 2 3 
Top-presentator en vertolker van levensechte typetjes.

Biografie
Op 30 juli 1965, werd Bob van Zandbergen geboren in het huidige Emmeloord, destijds nog ´Noordoostpolder´. Als kind was hij een echte einzelganger die zich thuis op zijn kamertje eindeloos vermaakte met het opnemen van de nieuwste hits en het ´piratisch´ dj-tje spelen. Daarnaast vulde hij zijn vrije tijd met turnen, handballen en atletiek. Had je hem destijds verteld dat hij ´later´ zanger/entertainer zou worden, dan had hij je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Na zijn middelbare school besloot Bob dan ook zijn honger naar sportieve activiteiten te stillen door naar het CIOS in Arnhem te gaan. Na ruim 3 jaar mocht hij stage gaan lopen bij Centerparcs `de Eemhof´ in Zeewolde. In beginsel hield hij zich bezig met de begeleiding van sportactiviteiten, maar al snel werden zijn werkzaamheden uitgebreid en werd hij uiteindelijk gevraagd voor het showteam. Het showteam hield zich bezig met ´entertainment´. Er werden shows ingestudeerd die ´s avonds ten tonele werden gebracht. Alle zang werd geplaybackt want niemand had ooit een noot 'en pleine public´ gezongen. Bob was toen begin twintig. In een enthousiaste bui besloot hij met een collega om het eens ´live´ te proberen. Ze hebben wat afgeoefend, maar het resultaat mocht er zijn. Al snel was er de eerste die vroeg of ze dit ook voor bruiloften en partijen deden. ´Ja´, bluften ze en toen moesten ze er ook echt aan geloven. De eerste boeking was binnen! De mond-op-mond-reclame deed vervolgens zijn werk en oefening baarde ´echte´ Kunst. Op 3 februari 1997 besloot Bob van zijn hobby zijn werk te maken en startte hij als zelfstandig entertainer. Hij werkte veel samen met collega-artiesten in verschillende producties en themafeesten zoals: VOC-feesten, Millennium, Foute Feesten, Horror, Pirates of the Carribean, Reis rond de Wereld, etc. Daarnaast timmerde Bob ook als soloartiest flink aan de weg. Gaandeweg breidde hij zijn capaciteiten uit door vernieuwende animaties te ontwikkelen, zijn genres te verbreden en zijn eigen licht en geluid aan te schaffen. Inmiddels staat hij soms 4 jaar achtereen bij hetzelfde feest, maar toch telkens weer in een andere gedaante. Het mooiste compliment dat hij dan ook vaak krijg van klanten is dat wanneer ze hem in 3 verschillende animaties op een avond hebben gezien, ze het onvoorstelbaar vinden dat het een en dezelfde persoon betreft. Of wanneer hij aan het zingen is ze vragen of hij even iets geks tussendoor wil doen zodat ze zeker weten dat hij echt staat te zingen en ze niet naar een cd-tje luisteren. Bob is werkelijk van alle markten thuis en een veelgevraagd artiest voor; animaties, presentatie, zang, licht en geluid (-verhuur). Dit alles past hij aan naar de wensen van de klant en het thema van de activiteit. Hij doet zijn bedrijfsnaam ´Bijzonder Origineel Bekwaam Entertainment´ dan ook eer aan.

Overige informatie
Bob van Zandbergen is nu ook te boeken als presentator! Of het nu als zichzelf is of in een ludieke, humoristische animatie-vorm zoals bijvoorbeeld Haagse Sjaakie; voor elk evenement, voorstelling, iedere presentatie of braderie weet Bob van Zandbergen het publiek weer te boeien. De animatie-acts worden veelal gebruikt als welkome afwisseling of een visuele opvulling van een feest of evenement. De vraag rijst vaak of het nu gespeeld is of dat de desbetreffende personage echt niet 'spoort'.

Repertoire
Muziek: Easy Listening, Jazz & Blues, Tex-Mex en Country, allround Dance, Back to the Sixties, en tijdens de act "Havenmeester Jan Pietersoon Willemse" oude en nieuwe zeemans- en kroegliederen. Animatie: Portier Bram (Met een overdreven liefde voor zijn vak stuurt hij de gasten vakkundig en met veel gebaren en geluiden de verkeerde richting uit of merkt hen (onbewust) helemaal niet op), Lakei Clarion (Met een echte Middeleeuwse bombarie worden alle binnenkomende gasten met naam en toenaam aangekondigd en gedurende het diner zullen de diverse gangen en gerechten op ludieke wijze worden voorgesteld), Meneer Co (Een rasechte storende factor die het liefst op de achtergrond blijft.), Ober Henry (Met een zucht en een moedeloze blik sloft deze van tafel naar tafel en voorziet u van, waarschijnlijk de verkeerde, consumpties.), Sjaakie (Regstreeks uit de Haagse Spijkerbuurt, leif bij uw op je feessie), Butler Bruinsma (Zeker een type van de oude stempel!), Havenmeester Jan Pietersoon Willemse (Tsja, vroeger was anders heel anders).

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.