DRIVE IN SHOW AMBITIOUS


1 2 3 4 
Zelfs een standaardshow wordt aangepast aan uw wensen!

Overige informatie
Een extra aankleding van uw feest is ook mogelijk! Denkt u hierbij aan decoratie in een bepaald thema of een verlichte dansvloer van 20m2, 30m2 of zelfs 40m2! Naast de Basis Drive in show zijn de volgende shows mogelijk: - Uitgebreide Drive in show - lichtshow met geluidsgestuurde lichteffecten en een kleine rookmachine - Super Drive in show - flitsende lichtshow met blacklight, lichteffecten, spiegelbol en rookmachine - Karaoke Drive in show - Basis Drive in show met DJ/presentator, actueel repertoire op DVD, 2 tv's, 3 microfoons en DVD-speler - Videodisco Basis, Uitgebreid en Super - de betreffende drive in show met DJ/VJ en apparatuur om live videofragmenten, DVD's en foto's mee te mixen. Zelfs uw eigen beelden kunnen hierin verwerkt worden!

Repertoire
In overleg met u wordt de sfeer van de avond bepaald, u kunt aangeven wat uw wensen zijn. Diverse shows zijn mogelijk: van een eenvoudige maar complete Basis Drive-in show tot een Karaoke show of zelfs een Super Videodisco met de nieuwste clips en eventueel uw eigen beelden er in verwerkt!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.