DE FUTURE BARONESSEN


Met hun adelijke komaf creŽert dit charmante trio een turbulente avond

Overige informatie
Al met al zal een avond met de Future Baronessen een sfeer scheppen van ontspanning, apart en mysterieus. De Future Baronessen zullen uitbundig de avond op de dansvloer openen door met de gasten een vooruitstrevende openingsdans vol disco glitters tentoon te stellen en door te geven. Gedurende de avond zullen diverse glitter & glamour koppels ontstaan. Deze zullen op elkaar worden afgestemd verfraaid middels een glitter en glamour look. Wat betreft de energieke levensbehoefte laten De Baronessen uw gasten tijdens het diner proeven van spijzen van ongekende kwaliteit, die hun houdbaarheidsdatum ver voorruit zijn. De gasten worden aan hun help desks uitgenodigd, alwaar zij de nieuwe etiquette zorgvuldig krijgen geÔnstrueerd.

Repertoire
De Future Baronessen zijn uitzonderlijk in het presenteren, begeleiden en animeren. En natuurlijk niet te vergeten hun expertise op het gebied van: het openen van officiŽle gelegenheden en buffetten, het verzorgen van aan- en afkondigingen van sprekers/artiesten en het introduceren van nieuwe producten. Bij binnenkomst worden uw gasten op charmante wijze door de Future Baronessen in een fantasievolle wereld geÔntroduceerd. Zij begroeten uw gasten op vooruitstrevende wijze in een High - Tech setting. De Future Baronessen stemmen graag met u af op een vooruitstrevende toekomst en brengen daarom een opzwepende, uitbundige disco zangset die leidt tot ongekende dansprestaties.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 2015,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.