MISS TEDDY


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
In 2003 finaliste 'Miss Travestie Nederland'. Miss Teddy verrast echt!

Biografie
Miss Teddy is anno 2004 21 jaar en twee lentes jong en heeft zo'n acht jaar ervaring in de showbusiness. Ze heeft in de loop der tijd haar eigen karakter ontwikkeld en dat is precies wat je merkt: ze is geen act. Ze is een individu, met haar eigen extravagante persoonlijkheid, haar eigen normen en waarden en een werkelijke mening over dingen die haar aangaan. Haar acties en uitspraken zijn extreem, buitenissig, ongewoon en vaak rechtuit bizar, maar hebben altijd een kern van waarheid. Miss Teddy doet alles wat ze doet met veel plezier, maar ze neemt zichzelf wel degelijk serieus. Het is voor haar belangrijk om in de spotlights te staan en bekeken te worden, maar ze beseft zich dat je dat spotlight niet zomaar verdient door het aantrekken van een jurk. Je moet ook werkelijk iets laten zien en presteren om trots op te zijn! Miss Teddy heeft daarover niets te klagen: ze is trots op haar verschijning en prestaties en met goed recht!

Behaalde prijzen
Ze is verkozen tot Miss Travestie Noord Nederland 2003 en op 30 augustus 2003 was ze finaliste voor de titel Miss Travestie Nederland 2003.

Referenties
Ze heeft ruime ervaring in het entertainen op diverse soorten gelegenheden. Homofeesten, hardhouseparties, kroegavonden, karaokes en nog veel meer. Ze heeft meegewerkt aan de organisatie van heel wat feesten en het organiseren van de entertainment daarvoor. Tot nog toe hebben al haar opdrachtgevers niets dan complimenten gegeven en met een aantal feestorganisaties (o.a. Twisted Mindz, Pink Heaven Party, D-Fusion) heeft Miss Teddy zelfs een meer duurzame samenwerking opgezet.

Overige informatie
Hetgeen wat Miss Teddy tot zo'n unieke dragqueen maakt, is het feit dat het haar niets interesseert wat u en ieder ander van haar denkt! Niet dat ze een asociaal is ('Hell no..!'), maar ze doet dingen zoals het haar goed dunkt.

Repertoire
Miss Teddy is allround entertainer en ervaren op een breed vlak aan disciplines. Zij is ervaren als presentatrice, gastvrouw, danseres, met het opzetten van volledige shows (met dans, playback en humor en dan zowel solo als in combinatie met een aantal andere entertainers) en walk-about entertainment (denk aan o.a. candygirl en typetjes zoals de toiletjuffrouw).

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 350,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.