PARTY TRIO BLACK TIE


1 2 
Dans- en feestmuziektrio met hits uit de jaren '60, '70 en '80.

Biografie
Een nieuwe naam in het vak, waaronder een uitstekende combinatie van instrumenten en een uitgebreide ervaring van musici schuilgaat. De leden van 'Black Tie' zijn allen conservatorium geschoold en spelen hun eigen partijen zelf. Allen hebben in het amusementsvak reeds ruimschoots hun sporen verdiend. En dat is te horen! Waardering voor elkaar op muzikaal vlak n het gegeven dat de leden van 'Black Tie' vinden dat het publiek recht heeft op mr dan een 'gemiddeld' stukje muziek, was aanleiding voor de oprichting van deze band.

Overige informatie
Black Tie bedient zich van een uitstekend geluidsinstallatie, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en zet zich bescheiden in het licht. Het geluidsniveau wordt perfect aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Black Tie is zeer geschikt voor de meer chique feesten, men treedt in smoking op.

Repertoire
Hits uit de jaren '60, '70 en '80 worden moeiteloos afgewisseld met de toppers uit de huidige popmuziek. Maar let op; als top-40 en dance classics de boventoon moeten voeren, is dit niet de band voor uw feest. Uiteraard zijn k de traditionele gangbare dansstijlen vertegenwoordigd.

Prijsinformatie (Priv feesten)
Vanaf Eur 1145,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
587 Kb  Saving all my love for you
599 Kb  Streetlife

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.