BATTERIA PASSA TEMPO


1 2 3 
Een 16-koppige Afro-Braziliaanse percussieformatie.

Biografie
Passa Tempo is in 1997 in Maastricht opgericht. Niet aflatend enthousiasme over de opzwepende klanken van reeds bestaande sambabands en een gezonde dosis overmoed stonden aan de basis van ons bestaan. Gestart met zijn vijven is Passa Tempo inmiddels uitgegroeid tot een 20-koppige slagwerkgroep met een sterke passie voor Afro-Braziliaanse ritmes. Een batucada die het publiek keer op keer weet te bewerken met overdonderende en opzwepende ritmes. Sinds 1998 zijn ze niet meer weg te denken uit het Maastrichter straatbeeld tijdens de carnavalsdagen. Het repertoire van Passa Tempo vult probleemloos een sessie van 45 minuten (of 2 x 30 min). Men zet een heel indrukwekkende en spontane show neer (eventueel met interactie met het publiek). Het geheel blijft echter enkel percussiewerk, en een aaneengesloten set van 45 minuten is daarom absoluut het maximum. Een set is eventueel wel te herhalen na een pauze van minimaal 30 minuten. Passa Tempo gaat gekleed in uniformen.

Bijzondere optredens
Heren- en dameszitting in een uitverkochte Rodahal in Kerkrade, Wereld Muziek Concours in Kerkrade, Six Flags Holland, Dronten, Muziekfestivals in Maubeuge, Denain, Isbergue, Valenciennes, Aniche (Frankrijk), Vrijmarkt Amsterdam, Operabal Ronde Tafel Maastricht, Prinsenbals in Maastricht, Voerendaal, Ulestraten, Meerssen, Bedrijfsfeesten Vodafone, KPN, Phonotech, TV Maastricht, Multiculturele festivals o.a. in Heerlen.

Overige informatie
Passa Tempo is (biedt) een waanzinnige uitbarsting van ritme en beweging. Humor en interactie met publiek. De energie en kracht die uitgaat van de muziek is gewoon voelbaar. Knallende repiniques, snijdende tamborims en vette bastrommels waarvan je het geluid tot diep in je onderbuik voelt trillen. Dynamiek in optima forma! Bij optredens ziet men graag dat er iets te drinken wordt geregeld. Bij een langer verblijf dient de opdrachtgever voor een lunch en/of een diner te zorgen. De musici kunnen met eigen vervoer komen (6 tot 7 auto's), maar prefereren het wanneer er door de opdrachtgever voor het vervoer een touringcar geregeld kan worden. Passa Tempo heeft reeds tal van spetterende optredens verzorgd tijdens festivals, bedrijfsfeesten, openingen, parades en andere evenementen in zowel binnen- als buitenland. Passa Tempo neemt alleen podiumoptredens aan. De formatie heeft inmiddels ruimschoots ervaring in het lopen van parades en heeft geconstateerd dat wanneer er samen met brassbands/harmonie/fanfares gelopen moet worden, ze simpelweg niet snel genoeg zijn..... Door de omvang van laaghangende instrumenten is het onmogelijk de marssnelheid van een fanfare bij te houden.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 610,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.