DER RUDI


"Heeej... Biertje???" Het is hem echt! Mit der Rudi gibt's ja Spass!

Biografie
Toen acteur Olaf Malmberg gevraagd werd auditie te doen voor deze Heineken-commercial, dacht hij eerst nog: zal ik wel gaan? De man achter Der Rudi rondde in 1990 de toneelschool van Amsterdam af en speelde in diverse grote theatergezelschappen zoals toneelgroep de Oostpool. In het jaar 2000 krijgt Olaf het verzoek mee te doen aan de auditie voor de Heineken reclame, met de legendarische skileraar Rudi. Er werd gecast in Scandinavië, Engeland en Nederland. Uit de honderden deelnemers werd Olaf gecast als de toekomstige skileraar Rudi voor de Heineken reclame. Gedurende de looptijd van de reclame werd Malmberg zo vaak benaderd om als Der Rudi op te treden, dat hij uiteindelijk erin toestemt om het eens uit te proberen.

Overige informatie
Wilt u ook Der Rudi op uw bijzondere bedrijfsfeest of bij de opening van uw zaak? Een act op maat is de uitkomst! Der Rudi is een echte gangmaker. Uniek als overgang van diner naar het feestgedeelte, of als comic relief bij een officiële gelegenheid. In overleg maakt hij een grootse opkomst - de muziek van de Heineken reclame zwelt aan, het zaallicht gaat uit, spot op de deur, en daar is hij.... Daarna is het dansen met Rudi of meezingen met een apres-skimedley en natuurlijk met Rudi op de foto. Alles naar uw wensen. Tevens perfect voor promotiedoeleinden in horeca en openingen. Een optreden van Der Rudi duurt maximaal 60 minuten. Eerst is er de welbekende entree (muziek van de reclame speelt, licht uit, spot aan en daar is hij: "heeeeey...biertje?") waarna Der Rudi drie après-skinummers zingt en mensen op het podium haalt voor een muzikale skiles (set duurt 15 minuten en kan eventueel uitgebreid worden tot 25 min). Zanginstallatie dient aanwezig te zijn: zangmicrofoon, mixertje en een cd-speler of MD en bij grote zalen een monitor. Vaak gaat dit via een ingehuurde dj met apparatuur. De songkeuze is op de gelegenheid aan te passen. Zo kan men ook kiezen voor de duitse schlager 'Du' van Peter Maffay, 'Ich bin wie du' van Marianne Rosenberg of 'Kiss' van Prince/Jones. Der Rudi is altijd in voor een aangepaste opkomst: te voorschijn komen uit een taart, een vrieskist of desnoods uit een helicopter- als u het kunt produceren werken wij er graag aan mee. Daarna volgt de meet & greet met Der Rudi. Meestal bestaat dit uit een fotosessie met de aanwezigen (fotograaf niet inbegrepen), of kruipt hij achter de tap en brengt biertjes rond. Ook is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten. Voor het presenteren van uw bedrijfsdag kunt u Der Rudi ook inhuren. Een optreden is dan uiteraard inbegrepen. Het honorarium hiervoor is afhankelijk van het aantal dagdelen en de voorbereidingstijd.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1520,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.