DJ MENTAL THEO


1 2 
De brutaalste Dj en presentator van Nederland!

Biografie
Mental Theo Nabuurs werd op 14 februari 1965 in 's-Hertogenbosch geboren en vond het als baby al geweldig om de boel te slopen en flink lawaai te maken. Als 15-jarig jochie draaide Theo op zijn eerste feestjes als Dj en daarnaast had Theo ook nog zijn eigen radioshow bij lokale en illelage radiostations. Theo wilde meer en begon zijn eigen platenfirma en zocht een partner die met hem samen wilde werken om zo 'hits' te gaan scoren. Artwork, videoclips, marketing en promotie deed Theo zelf, want hij is eigenwijs en nooit tevreden. Zo besloot hij met Ramon alias Charly Lownoise in zee te gaan. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met eerst club en mellow house, later met gabber en happy hardcore. Mental Theo is bijvoorbeeld ook de bedenker van Thunderdome. Wanneer Ruud de Wild vertrekt als Vj van de Nederlandse versie van Tmf in 1998, neemt Theo zijn programma's over. Na het studioprogramma 'The Basement' richt Nabuurs zich op discotocht-programma's als 'Mental Theo on the Road'. Hierin bezocht hij discotheken en grote (buiten)feesten in Nederland om feestgangers te interviewen en spelletjes met hen te spelen. Tevens presenteerde Mental Theo Tmf-specials zoals 'Spring Break special' waarin hij naar Florida ging om daar verslag te doen van de spring break in de Verenigde Staten. Na een paar jaar alleen voor Tmf te hebben gewerkt verscheen Mental Theo ook in programma's van andere stations. Zo zat hij in de jury van 'Veronica's lekkerste' dat op jongerenzender Veronica werd uitgezonden. In 2004 maakte hij veel verontwaardiging los van zowel de dierenbescherming als Tv kijkers door in een aflevering van het programma Bobo's in the Bush een varkentje te doorspiezen. In 2002 en 2003 stond hij op plaats 2 van de kieslijst van de Partij van de Toekomst. Deze politieke partij die naar 'Alle dagen feest, voor iedereen' haalde geen zetels. Nabuurs presenteerde ook het radioprogramma 'The Creep Show' op het Nederlandse dance-station Slam!Fm, dat in Amsterdam is gevestigd en het programma 'Slam FM on tour'. In februari 2006 was Theo Big Boss in het Hotel Big Brother. Tevens was hij medepresentator van het Rtl 7 programma MotorXperience.

Overige informatie
Het pseudoniem 'Mental Theo' zou een bijnaam zijn die hij had gekregen vanwege zijn aparte manier van dansen in discotheken. Naast alle bezigheden is Theo ook nog mede eigenaar van een aantal horecazaken in Mallorca. Iedere zomer is hij daar en kun je hem zien en horen draaien.

Repertoire
Mental Theo is te boeken in de rol van Dj en presentator. In beide gevallen past hij zijn repertoire aan aan zijn publiek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3010,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.