HIND (Nr.3)/IDOLS 2002


1 2 3 4 
Een uitstekende zangeres met een gouden stemgeluid.

Biografie
Het begon tijdens de musical-uitvoering van groep 8. Hind Laroussi zong en acteerde voor het eerst in het openbaar en deed iedereen, inclusief zichzelf, versteld staan van haar talenten. Kort daarna besloot ze om haar stem te laten scholen en ging ze op zangles. Op de middelbare school trad ze op tijdens talloze muziek- en ouderavonden en volgde ze cabaretlessen. Maar het bleef niet bij schooloptredens. Vele malen trad de zeventienjarige Goudse inmiddels op in de Goudse Schouwburg. Haar unieke zangtalent bleef niet onopgemerkt. Ze kreeg onder andere een uitnodiging om te zingen tijdens de TMF-dancemasters Party Of The Year in Duitsland. Dat alles resulteerde in een belangrijke rol in 'Tracks', een eigentijdse theatervoorstelling, gemaakt op basis van de creatieve inbreng van zestien speciaal geselecteerde jongeren, die de voorstelling ook zelf uitvoeren. 'Tracks' doet een intensief beroep op de talenten van deze jongeren op zowel toneel-, zang- als dansgebied. Ook op nationaal niveau trad Hind voor het voetlicht. Ze deed mee aan de voorrondes van de Soundmixshow 2002. En natuurlijk haalde ze de landelijke TV-finale, waarin ze te bewonderen was als Vanessa Williams. Hind is doorgedrongen tot de laatste drie (van de 8.000!) talenten van het TV-programma Idols. Hind kan diverse stijlen aan, doordat haar stembereik erg groot is. Ze is even goed thuis in R&B en Pop als in Fado. Ze experimenteert volop met verschillende muziekstijlen in verschillende talen als bijvoorbeeld het Arabisch en Portugees. Een van haar ambities is een rol in een grote musical.

Behaalde prijzen
2004: Hind heeft de prestigieuze Edison Music Award 2004 voor 'Beste Nieuwe Artiest Nationaal' gewonnen. 2004: Voor haar debuutalbum "Around the world" ontving ze in december 2004 een gouden plaat.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3785,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.