DADDY MULTIPLEX


De moderne Nikkelen Nelis.

Referenties
Daddy Multiplex; het ideale recept voor jazzfestivals, jaarmarkten, recepties, promotie-activiteiten, bedrijfsopeningen en meer!

Overige informatie
Daddy Multiplex maakt gebruik van een accu en heeft dus geen stroom nodig. Hij kan zowel binnen als buiten (mits het weer niet al te slecht is (hij heeft een soort paraplu en/of anders schuilt/speelt hij onder de luifels...). Op koude winterdagen kan hij wel (bijv bij winkelcentra met overdekte passages) van binnen naar buiten, maar hij heeft in omgekeerde richting (buiten naar binnen) wel een half uurtje nodig om te acclimatiseren (door condensvorming gaat anders de electronica in het apparaat kapot). Hij heeft een kerst, paas en sinterklaasuitvoering, en kan desgewenst zijn kleding en die van de poppen aanpassen, mits ruim van tevoren bekend. Natuurlijk wordt een aanschaf van extra kleding in rekeing gebracht. Kortom, eigenlijk kan bijna alles. Daddy Multiplex kan ook zachtjes spelen, met name op zachte ondergronden (grasveld e.d.) wordt het geluid vaak geabsorbeerd.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 285,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x20 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.