ELVIS NOW! (KING 2000)


1 2 3 4 
Het onvergetelijke gastoptreden van Elvis!

Biografie
Russel Hekster is in Kaapstad, Zuid-Afrika geboren. Hij heeft daar een vierjarige opleiding aan de Theateracademie van de Universiteit van Kaapstad volbracht en is als acteur, regisseur, komiek en zanger met een achtergrond in de communicatie, PR en de psychologie aan het werk gegaan. Hij heeft al tien jaar lang zowel in Europa als Zuid-Afrika film, televisie, toneel en interactieve komedie gemaakt. Als gediplomeerde Public Relations en Communicatie specialist heeft Russel een zeer goed begrip van het belang van communicatie en corporate image van het bedrijfsleven, en PR richting bedrijfsrelaties en medewerkers. Daarnaast heeft Russel Hekster met Zuid-Afrikaanse warmte lead vocals gezongen bij diverse Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bands. Als entertainer heeft Russel opgetreden bij feesten, bruiloften en bedrijfsevenmenten, als solo-komiek en ceremoniemeester, als onderdeel van komische duo’s en grotere komische improvisatie groepen, als zanger met akoestische muzikale acts en met verschillende bands zoals Skik, de Travelling Band en de NBC Orchestra. Russel is in zijn komische stijl beïnvloed door legendes als John Cleese, Jim Carrey, Eddie Murphy, Danny Kaye en Charlie Chaplin. Russel spreekt dan ook vloeiend Engels en Nederlands.

Recensies
De combinatie van zijn communicatie en creatieve opleidingen geeft Russel het bijzondere vermogen om de wensen van bedrijven en particulieren te begrijpen en mee te nemen in zijn ontwerpen van komische acts en zijn rol als entertainer. Russel heeft als artistiek adviseur evenementen programma's en komische acts ontworpen voor evenementenbureaus en bedrijven als o.a. ABN Amro, Koninklijke De Ruijter, Ben, Nokia en Finata Bank.

Overige informatie
Elvis Now Special is eventueel ook als 'buitenact' te boeken. Hierbij verschijnt hij in een authentieke Ford Galaxie (1967, V8, 7.2 liter) met chauffeur. Informeer bij ArtiWorld naar de mogelijkheden. 'Elvis in Vegas' is een zeer spectaculair uitgebreid Elvis optreden waarbij The King zijn Vegas repertoire brengt met sublieme danseressen om de Vegas sfeer helemaal af te maken. Met dans acts van top niveau in combinatie met Presley is dit een 'must see' centrale bühne act! Voor een avond vol spetterende Swing en heerlijk sfeervol Spektakel kunt u Elvis ook boeken in combinatie met 'Lex's Big Band'! Voor meer informatie kunt u kijken op: www.russelhekster.com en op www.elvisnow.nl.

Repertoire
Naast de geweldige zang-act is een Meet 'n Greet met de King mogelijk voor wat heerlijke komische momenten. Denkt u hierbij aan workshops in heupen bewegen, een Diepe Elvis stem ontwikkelen, hoe je als een ‘Living Legend’ te gedragen en hoe een echte Elvis fan te zijn. Bij de uitgebreide Elvis zang-act worden alle komische momenten van de Komedie Set als running gag weer teruggehaald tijdens de act. Uw gasten zullen blij verrast zijn!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 855,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
416 Kb  Hound Dog
469 Kb  I just can't help believing
469 Kb  In the Ghetto
452 Kb  Tutti Frutti

Videofragment
1492Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.