ALAIN KERSTEN


1 2 3 4 5 6 7 
Alain al meer dan 15 jaar professionele ervaring in de entertainment!

Biografie
Als leadzanger van de voormalige popband en hit-formatie B*E*D met liedjes als; 'Welles, verliefd geweest' en 'Ik spring van de hoogste berg' & '1000 jaar' drong hij door naar de top van menig hitladder in Nederland en België. Met bekende producers als Bolland & Bolland achter zich betrad hij top podia in Nederland waaronder de Ahoy tijdens de nacht van Oranje, en De Kuip in Rotterdam. Na 3 succesvolle jaren stopte de band en ging Alain een andere richting uit om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. In 2003 nam Alain de sprong voor deelname aan het Eurovisie Songfestival met de groep A-Teaze. Samen met andere B*E*D* zanger Ricardo ging Alain de strijd aan om Nederland te vertegenwoordigen in de bekende liedjeswedstrijd. In de ronde met Gordon werd A-Teaze tweede met lovende kritieken. Dankzij de dames van de frogettes (Mandy Huijts & Danielle Mulder) werd de groep geprezen om de kwaliteiten en het liedje. Als presentator presenteerde Alain in 2004 & 2005 het consumenten programma 'Skala Tv' voor SBS6 waarin duidelijk werd dat de kwaliteiten van Alain zich uitbreidde. Tevens presenteerde hij voor Veronica, Radio 10, de Staatsloterij en vele andere grote namen. In de loop der jaren is Alain uitgegroeid tot een van de meest gevraagde presentatoren en zangers in Nederland. Succes gegarandeerd!

Referenties
Alain staat al meer dan 15 jaar professioneel en vol enthousiasme op het podium. Van klein tot groot evenement. Van soul-act, presentatie, solo optreden tot aan een kindershow. Hier een indruk van de vele evenementen en shows: publieksopwarming Staatsloterijshow, publieksopwarming Dancing on Ice, Radio 10 Zomertour 2001, 2005 & 2007, Amstel Beertender Battle - presentatie Huishoudbeurs, Veronica Spelshow on Tour, SBS6 Consumenten programma Skala Tv, Holland Beach Soccer - presentatie 2008, Zomertour spelprogramma en artiesten Rp Holiday 2007 & 2008, Hyundai Wk Show, Omroep Brabant zomertour, Heineken speciaal bier on tour 2007 - presentatie, Jiba - vang de koffer presentatie - huishoudbeurs 2006, Nacht van Oranje in Ahoy - solo optreden, Go Après-ski festijn - solo optreden, Westendorff, Kirchbergen & Gerlos: Après-ski party's, en vele andere evenementen!

Overige informatie
Zang-acts: -Michael Dublé: Alain is Michael Dublé, ofwel de Nederlandse vertolker van deze herkenbare sound en soulvolle stem. -Party Crasher: Met 'de handen in de lucht en knallen maar!', gooit Alain hoge ogen in het feestcircuit. -'80 & '90 's unlimited: In een 30 minuten durende show geeft Alain een performance van ware klasse! -Gerrie Glitter: Deze ware volksheld is een doorgewinterde artiest met een rappe tongval en een gezellige meezingshow. -Mr. Saturday night: De Discokoning van dit moment! Met flair en enthousiasme voert Mr. Saturday-night bekende Disco & seventies hits. -Wedding Singer: Deze 'real gentleman' is een ware kameleon als het gaat om romantiek en bepalen van sfeer. -Typisch Hollands: Gezellige Hollandse meezingers gecombineerd met Nederlandstalige hits van nu! -Wham! Again: In een wervelende en energieke show van circa 30 minuten wordt u voor even teruggebracht naar de gloriejaren van Wham. Presentator: Alain is een goedgebekte, enthousiaste en professionele presentator. Al jaren presenteert Alain op geheel eigen wijze diverse Roadshows, zomertours, bedrijfsfeesten, kindershows, consumentenshows en artiestenshows. De veelzijdigheid van zijn presenteren ligt in zijn improvisatiekracht en zijn inlevingsvermogen. Sfeer DJ: Door de jarenlange ervaring van vele evenementen en feesten is Alain ook als Dj te boeken. Alain weet de juiste sfeer neer te zetten en de juiste liedjes uit te kiezen voor het aanwezige publiek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 730,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.