DE MENUMENEEREN


1 2 
De karaktertrekken van de MenuMeneeren zijn absurd, idioot en vrolijk.

Biografie
De MenuMeneeren waren ooit gewone meneeren. Jaren geleden tijdens een riddertournooi in het Land van Ooit liepen zij elkaar tegen het lijf. Een duo was geboren. Als jonkheren Paddy en Leddy schonken zij vreugde aan de duizenden bezoekers die ze in al die jaren ontmoet hebben. Vanuit de vaste rollen die ze daar met veel verve speelden, ontstond de behoefte aan een nieuw avontuur. Nieuwe acts werden uitgewerkt en in de praktijk uitgespeeld. Het Land van Ooit was te klein geworden. Sinds 1999 staan zij als MenuMeneeren bekend.

Overige informatie
Voor elke feestelijke aangelegenheid zijn ze bereid uw receptie, personeelsfeest of dagje uit, tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ze spelen op basis van improvisatie en in elke situatie verhogen ze de feestvreugde en geven een ludiek karakter aan routineuze bijeenkomsten. Of het nu gaat om een collega die in het zonnetje wordt gezet of het meedelen van de jaarlijkse winstcijfers of een gewoon personeelsfeest, met de MenuMeneeren erbij wordt het een spektakel.

Repertoire
O.a animatie, mime en straattheater. Een bijzondere (plaatsgebonden!) act van dit duo heet "ludiek en verantwoord wandelen"; laat uzelf op cultuurhistorische wijze theatraal verrassen door de heren Jaap F. Grolleboer en henk Z. Knotjes van het CMS. Zij leiden u op ludieke wijze door karakteristiek 's-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van uw culturele kennis. Brusselse kinkerkeitjes, gotische kraamkralen en Japanse gootsteensteunen. Nooit van gehoord? Word wijzer en laat uw opgedroogde bron van wetenswaardigheden weer rijkelijk vullen door deze twee rijk getalenteerde intellectuele veelweters.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 610,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.