MICHA DE HAAN


1 2 3 
Met fluoriscerende ballonnen is hij een verschijning op uw feest!!

Biografie
Ballonartiest Micha de Haan is sinds 1999 professioneel ballonartiest. In de laatste 6 jaar werkte hij bij vele grote bedrijfsfeesten en evenementen, straattheaterfestivals, kinderfeestjes en meer. Met bijna twintig jaar ervaring in goochel- en illusie-optredens op themafeesten, bedrijfspresentaties, beurzen, TV, motivatietrainingen, theaterproducties.

Overige informatie
Veel kinderen zijn bang voor clowns, en toch voor de hand licht om voor kinderen een clown in te huren. Micha de Haan is dan ook geen geschminkte clown en blaast géén simpele hondjes en beertjes. Hij heeft van zichzelf al een natuurlijk clownsgezicht. De kinderen noemen hem zonder schmink en gek pak ook de clown.

Repertoire
Wat niet meer weg te denken is in de showwereld, is Cartouche. Deze show is zo spectaculair en zo onmogelijk dat mensen zich letterlijk in de arm moeten knijpen om te zien of zij niet dromen. Ballonnenbaron: met zijn kostuum straalt hij een bijzondere klasse uit. Dit maakt hem inzetbaar op elke locatie en op ieder type evenement. In een razend tempo creeert Micha de Haan verrassend leuke dieren, stripfiguren en tekenfilmhelden. Hij beeldhouwt ze met zijn ballonnen recht voor uw neus. Daarnaast is hij met fluorescerende ballonnen een zeer aparte verschijning op uw party. Als u hem iets speciaals wilt laten ontwerpen, zoals uw mascotte, een decoratie of een logo, dan kan dat natuurlijk ook.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 540,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.