DJ REMON


Een echte allround DJ voor een enerverende dansavond !

Biografie
DJ Remon maakt van uw feest, receptie, jubileum of diner-dansant een geweldig succes met de beste dansmuziek uit elk genre dat u maar wenst! Hij treedt ook op in bestaande clubs, bars en discotheken. Omdat het nogal vaak voorkomt dat er altijd dezelfde DJ's draaien kan er nog wel eens een bepaalde eentonigheid ontstaan die zo nu en dan verbroken moet worden. Remon Tilborg komt graag bij u langs om de locatie te bekijken en te luisteren naar dat gene waar uw gasten zich het beste mee vermaken, om vervolgens in de studio de juiste (maar niet dezelfde) muziekmix uit te zoeken, om de ontstane eentonigheid te doorbreken en uw gasten weer een ouderwetse 'top avond' te bezorgen. DJ Remon Tilborg staat garant voor het slagen van uw feest en bezorgt u en uw gasten een onvergetelijke avond.

Repertoire
Remon Tilborg draait als meest voorkomende stijlen dansmuziek ondermeer house, disco, tropisch, classics, pop, rock, drum & base en 60-, 70-, en 80er jaren.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 620,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.