GOMPIES DRIVE-IN SHOW


Een drive-in show met een zeer breed repertoire

Biografie
Gompies drive in show is een mobiele discotheek, d.w.z. zij komen met een complete mobiele disco naar de locatie waar het feest of evenement gehouden wordt. Zij zijn al actief sedert 1973 en worden sedert 1988 geleid door 2 disc-jockeys: Maarten en Johan.

Overige informatie
Gompies Entertainment is tevens beschikbaar voor de muzikale verzorging van uw evenement eventueel inclusief een grote lichtshow en trussinstallatie. Ook is het mogelijk om via ons een verlichte Dansvloer te regelen i.c.m. één van onze Drive-in Shows. Onze Drive-in Shows zijn te boeken met of zonder een lichtshow en een rook en/of bellenblaasmachine.

Repertoire
De sterke kant van Gompies Entertainment en zijn disc-jockeys is zeker de zeer ruime keuze van muziek.Er worden telkens zo'n 25.000 titels vanaf cd en BPM muziekcomputer meegenomen. Verzoekjes worden snel gevonden dankzij onze muziekcomputer.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 345,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.