ANDRE HAZES 'SOUNDALIKE' LESLEY WILLIAMS


1 2 
Finalist in de Soundmixshow 2002!

Biografie
Lesley Williams is op 22 juli 1969 in Utrecht geboren als Lesley John William van Wijk. Lesley begint al vroeg met het maken van muziek. Als hij vijf jaar is, speelt hij al gitaar. In de jaren die volgen, maakt hij zich meer instrumenten meester. Op zijn vijftiende gaat Lesley met de band van zijn oom mee naar optredens. Deze ervaring vindt hij te gek, en hij verdiept zich in de muziek. Twee jaar later staat Lesley zelf achter het mengpaneel om het geluid van de band (6 man sterk) te mixen. Lesley begint met de band mee te zingen, en na ongeveer een jaar kent hij het gehele repertoire van 90 nummers uit zijn hoofd. Omdat hij veel complimenten krijgt over zijn stem, begint Lesley, na vijf jaar als geluidsman te hebben gewerkt, een eigen band waarin hij zanger en toetsenist is. Na twee jaar besluit Lesley solo te gaan, zijn hobby is uit de hand gelopen. In 2002 doet Lesley mee aan de Soundmixshow als André Hazes. Dit optreden betekent nationale bekendheid voor Lesley. Inmiddels bestaat zijn repertoire uit ruim 350 nummers en is hij een veelgevraagd artiest op diverse feesten in de Benelux.

Referenties
Lesley heeft inmiddels met diverse artiesten opgetreden, waaronder Gerard Joling , Maywood , Lee Towers, Dennie Christiaan, George Baker, Jacques Herb, Wolter Kroes en Sugar Lee Hooper.

Overige informatie
Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied. Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagd artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: Klm, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.

Repertoire
Voor de toekomst wil Lesley niet alleen als de look-a-like Andre Hazes gezien worden, maar ook als de zingende jukebox met zijn ruim 350 nummers.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2115,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.