DE STAMPERTJES


1 2 3 4 5 
De Stampertjes is een theatrale, muzikale act, vol humor en nostalgie.

Biografie
De act is opgezet in 2000, in opdracht van Het Letterkundig Museum en het Kinderboekenmuseum in Den Haag, om tijdens de Annie M.G. Schmidt-dag de daar georganiseerde kwisprogramma's rond Monique Hagens (Klokhuis) en Eric van Muiswinkel muzikaal op te luisteren. De act is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, voor bedrijfsfeesten, voor bibliotheken en scholen. De Stampertjes bestaan uit een gitarist, een basgitarist en een drummer. Zingen wordt door alledrie de Stampertjes gedaan.

Referenties
Jazzcafe the Duke in Leiden, Het Letterkundig Museum en Het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Referenties: Eric van Muiswinkel & Monique Hagens.

Repertoire
Liedjes van Annie M.G. Schmidt, waaronder: - Mijn opa - De kat van Ome Willem - Op de step - In een rijtuigje - Dikkertje Dap - Fluitketeltje - Hendrik Haan - De schipbreukeling

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1160,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
360 Kb  opa
359 Kb  opdestep
381 Kb  dekat

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.