BUSTED


1 2 3 
Winnaar van maar liefst 3 pop-prijzen!

Biografie
BUSTED is opgericht in 1995 als "leuk tijdverdrijf", maar door de jaren heen gegroeid tot een graag geziene act op de Nederlandse podia. De band wordt gevormd door Bart, zanger en pianist van BUSTED, Rock’n Rolf op gitaar, Chris op bas en Benno op slagwerk. Het eigen werk, waar op dit moment de nadruk op wordt gelegd, is Engelstalige powerpop dat het best te omschrijven is als "feel good" muziek: lekker in het gehoorliggend en met een hoog meezinggehalte, eerlijk, eigentijds en eigenwijs. Hiervan heeft BUSTED een cd uitgebracht die bij verschillende radiostations te horen was, waaronder Omroep Gelderland, Radio 2 en 3FM. Ook op TV is BUSTED inmiddels een bekende naam aan het worden: Goede Morgen Nederland (Nederland 1) en Barend en van Dorp (RTL 4) hebben de revue al gepasseerd.

Bijzondere optredens
Wat als eerste optreden begon in disco/dancing City Lido in Groenlo (1995) is uitgegroeid tot grote festivals in Noordwijk, Scheveningen en Rotterdam. Busted heeft inmiddels een indrukwekkende lijst optredens achter haar naam staan, met voorprogramma's van onder andere "Van Dik Hout"en "Blof", maar ook vele café's en zalen zoals "Heeren van Aemstel" (Amsterdam) en "Plan-C" (Rotterdam).

Behaalde prijzen
Zij hebben maar liefst drie popprijzen gewonnen.

Repertoire
Door de verschillende muzikale achtergrond van de muzikanten kon een interessant en veelzijdig repertoire worden opgebouwd. Dit repertoire bestaat voor een deel uit covers en voor een deel uit eigen werk. Een greep uit de covers: Joe Cocker, Wild Cherry, The Rolling Stones, Black Crowes, James Brown, Troggs, The Beatles, Doobie Brothers, Otis Redding, The Kinks, Kuhla Shaker, Jerry Lee Lewis, enz. In overleg met de klant wordt de verhouding tussen eigen werk en covers bepaald !

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1465,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
446 Kb  blahblah
478 Kb  blow honey blow your stuff
482 Kb  we want more
766 Kb  bye bye love

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.