DJ WICKY


1 2 3 4 5 6 7 
DJ/entertainer, bekend van 538 Drive-in show.

Biografie
DJ Wicky heet eigenlijk Edwin Appelman. Zijn kenmerkende artiestennaam dankt hij aan het staartje dat hij ooit droeg. Wie hem tegenkwam herkende een olijke Wicky de Viking. Dus die naam was gauw geboren. Ook Wicky zelf is ooit geboren. Dat gebeurde in Breda. Hij groeide op in West-Friesland waar leraren verwoede pogingen deden een metselaar van hem te maken. Hij haalde zijn diploma, maar de bouwsteiger wist hij daarna zorgvuldig te ontwijken. Liever metselt hij zijn plaatjes aan elkaar. Let daarbij vooral op zijn uitgekiende specie van woorden. Wat was hij een zorgenkind voor de buurt. Veertien jaar en dan al avonden lang in de kroeg! Om zijn moeder gerust te stellen, vertelde hij thuis dat hij altijd aan de droge kant van de bar bleef. Bier tappen, platen draaien en bezoekers vermaken: hij was nergens gelukkiger dan onder feestende mensen. Ook via de radio was hij al jong te horen. Bij legale en minder legale stations in de buurt had Wicky een vast publiek. Het kon niet uitblijven. Hij moest en zou als professional achter de draaitafel. Dus draait hij nu al jarenlang als zelfstandig dj zijn muziek bij dansfeesten, bruiloften en schoolfeesten. Zijn stem klinkt door zalen in het hele land. Zijn auto vol geluid kom je overal tegen. En komen er kinderen op je feest, haalt hij zijn befaamde balonnentrucs van stal. Ervaring genoeg. Wicky werkte voor de roadshow van Radio 10 Gold en stond hij in het voorprogramma van bekende artiesten als Total Touch, Lois Lane, Frans Bauer en Anouk. Zijn grootste evenement was in 1998 het kampioensfeest van voetbalclub AZ. Duizenden mensen die op zijn geluid stonden te swingen in de buitenlucht. Jazeker, het bleef nog lang onrustig in de Alkmaarse binnenstad.

Referenties
Met een indrukwekkende lijst vol bekende referenties (o.a. radio 10 gold roadshow, Intershow, La Promesse, Joop Koekoek, Aegon, Ernst & Young en Albert Heijn) toerde hij door heel Nederland.

Overige informatie
Met veel trots presenteert DJ Wicky iets nieuws: zijn floatable DJ Boot. Deze DJ Boot (discomeubel) is uniek in Nederland. Het heeft een zeer exclusieve uitstraling en is zeer geschikt voor huwelijksfeesten. Bovendien kan dit meubel elke gewenste kleur aannemen door middel van LED-verlichting. Dit is namelijk zeer handig om in de sfeer van de locatie of het thema te blijven. DJ Wicky is al vanaf 1986 werkzaam in het vak en heeft al honderden huwelijksfeesten achter zijn naam staan. Uw persoonlijke voorkeur en invulling van het feest wordt uiteraard uitvoerig doorgesproken.

Repertoire
Top 40, lounge, dance-classics, Zuid-Amerikaans, kermisavonden, bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten. Ook te boeken als aanvullend programma naast bands of acts.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.