DUO PIGALLE


1 2 3 4 5 6 
Warm aanbevolen bij Franse kaas, stokbrood en een goed glas wijn...

Biografie
Hans de Cock gaf jarenlang gitaarlessen en volgde daarnaast accordeon- en zanglessen. Sinds 1988 is hij fulltime optredend artiest(muzikant).

Overige informatie
Beide musici zijn ook actief als solist en in andere kleine bezettingen. De stijl van dit duo is sfeervol en ademt rust uit: lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf weer over gaat in alweer zo'n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin of Ferrat. Duo Pigalle speelt overwegend onversterkt maar beschikken ook over een kleine geluidsinstallatie.

Repertoire
Aanbevolen bij Franse kaas, stokbrood en een goed glas wijn: sluit uw ogen en u waant zich op een terrasje aan de Champs-Elysées. Maar daarnaast hebben deze twee bevlogen troubadours ook een breed repertoire aan Nederlandstalige muziek 'uit grootmoeders tijd'. Zij delen niet alleen de liefde voor de Franse en Nederlandse muziek: ook Engels, Italiaans en zelfs Russisch repertoire is bij hen in goede handen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1160,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.