PAPARAZZI


1 2 
Glamour heeft een naam: Paparazzi, actueel vernieuwend en onthullend.

Biografie
De groep is in het jaar 2001 door initiatief van gitarist Sandro en toetsenist Marc opgericht. Begonnen als een trio en doorgegroeid naar een 4-mans formatie van allure. In de afgelopen jaren heeft de groep zich ontwikkeld als een volwaardige act en kan zich meten met de goede coverbands van Nederland. De groep wordt continu op veel facetten geoptimaliseerd, muziek, show, kleding, dans en entertainment zijn belangrijke issues waardoor Paparazzi spraakmakend blijft. De huidige bezetting is een dynamisch blok van artiesten die allen hun sporen reeds in de music bizz hebben verdiend. Samen vormt dit huidige team de innoverende Paparazzi van nu. De bandleden zijn extrovert, trendy, innoverend en zijn de besten in entertainment!

Overige informatie
De overtuiging van PAPARAZZI (PPR) is om muziek te laten klinken en het zo te brengen zoals het bedoeld is. Goede zang, strakke dansen, een mooie lichtshow en veel, heel veel entertainment zijn de elementen die in elk optreden van Paparazzi zicht- en hoorbaar zijn. Door de enorme veelzijdigheid van de groep kunnen zij altijd de juiste sfeer creëren om van elk feest een ware happening te maken. PPR combineert entertainment met goede zangstemmen. De rode draad door een avondje PPR is ook moeilijk te beschrijven en zeker niet onder een categorie muziekstijl onder te brengen. Elk lid binnen de formatie heeft zijn/haar muzikale-roots en zijn/haar muzikale kwaliteiten, en dat geldt voor allen voor zowel het instrument, de solo zang, de dans, de show en het entertainment aspect. Een band met heel veel kwalitiet & diciplines.

Repertoire
Hun repertoire is zeer breed en toegankelijk voor zowel jong als oud. Nationale als internationale meezingers, pure strakke rock, uitbundige salsa & merengue, vette dance-disco uit de jaren "70, sexy en swingende soul uit de jaren "80 tot aan de pop en de coole R & B van nu. Paparazzi entertainted alle soorten muziekstijlen van vrijwel alle bekende nationale en internationale groepen en/of artiesten.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1855,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.