PARTYBAND TOF!


1 2 3 4 5 
Boekers opgelet: dit is TOF!

Biografie
De zesmansformatie heeft een eigentijdse uitstraling en onderscheidt zich van de gemiddelde band door het moderne repertoire en de manier waarop het gespeeld wordt. De gerenommeerde artiest Dennis Franke heeft na 10 zeer succesvolle jaren besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij zet daarmee een compleet nieuw avondvullend entertainmentconcept in de markt. TOF! is een optelsom van live-band ingrediënten, DJ technieken, video-projectie, lichtshow, geluidseffecten en een opvallende show aan gimmicks. Al deze vormen zijn geïntegreerd in één super TOF! concert met als doel: feest, lol en interactie.

Overige informatie
Gooi iedere beeldvorming van een bestaande band maar direct overboord want TOF! is meer dan dat. Het TOF! repertoire is daar ook op geselecteerd. De 6 bandleden onder aanvoering van de bekende zanger Dennis Franke (bekend van o.a. 'De Golfbrekers', 'Jij bent de Zon' en De Bus tune 'Vrienden blijven') staan garant voor een knalfestijn dat zijn weerga niet kent. De presentatie van TOF! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen. Een TOF! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent TOF! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen. Een reusachtig videoscherm met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat TOF! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. TOF! heeft een avondvullend programma met vier sets van 45 minuten. Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes.

Repertoire
Het repertoire is erg breed variërend van top 40, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. TOF! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te stoppen vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3805,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
512 Kb  Het Donderd En Het Bliksemt
508 Kb  Je Hoeft Niet Naar Huis
527 Kb  Leipe Moco Flavour
508 Kb  Liberte
475 Kb  Narcotic
516 Kb  Shine On Me
471 Kb  Smells Like Teen Spirit
511 Kb  Uptown Girl
503 Kb  Watching You
506 Kb  Zij Gelooft In Mij
419 Kb  l'amour toujour - TOF! Partyband
620 Kb  resurection - TOF! Partyband
491 Kb  Gimme All Your Lovin

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.