ESTRELAS DANÇANTES


1 2 3 4 5 6 7 
Beleef de exotische avond van uw leven met deze succesvolle dansgroep.

Biografie
De basis van de groep bestaat uit 4 danseressen. Deze doen naast de traditionele samba ook afro-Braziliaanse dansen. De danseres en choreografe Gusta heeft de afgelopen jaren veel gereisd en hierbij de afro-Caribische cultuur goed te leren kennen. Tijdens haar tournee naar onder andere Sydney, Turkije en Londen, heeft zij haar danskunst en ervaring verder verrijkt. Teruggekomen in Nederland heeft zij zich volledig gericht op het opleiden van jong talent.

Overige informatie
De zeer ondernemende en artistieke leidster ontwerpt en vervaardigt alle kleding zelf. Daardoor komen in de bikini's de soepele heup- en beenbewegingen volkomen tot hun recht. Er kan worden opgetreden met muziek van CD/ cassette of met 'live'- begeleiding. Voor een optreden is een minimale vloeroppervlakte van 7 x 5 m nodig. De vloer dient schoon, niet te glad en vlak te zijn.

Repertoire
Braziliaanse samba en afro. Er wordt opgetreden op muziek van eigen gecompileerde cd of bij voorkeur met "live"- begeleiding.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 975,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x25 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.