FEELGOOD SHOWBAND


Een zevenmansformatie die staat als een huis.

Biografie
FeelGood! is in januari 2006 opgericht door pianist/arrangeur Ad Moelands. Na 9 jaar de band Nice & Easy geleid te hebben, vond hij het tijd worden voor wat anders. Samen met de zanger van Nice & Easy, Larry de Jonge, is hij een nieuwe band gestart met als doel een zo breed mogelijk repertoire. U moet dus niet vreemd opkijken als u na Jump van Van Halen getrakteerd wordt op Vrienden voor het Leven van Jan Smit en vervolgens staat te swingen op een van de allernieuwste hits uit de Top 40. Zo divers als het repertoire, is de veelzijdigheid van de muzikanten van FeelGood! Wordt er bijvoorbeeld countrymuziek gespeeld, dan neemt de gitarist plaats achter zijn pedal steelguitar. Accordeon gewenst? Geen probleem, de pianist/toetsenman hangt hem zo om en bespeelt hem alsof hij nooit anders gedaan heeft om daarna zijn stem te verheffen om Proud Mary te gaan zingen. Zowel gitarist John Suijkerbuijk als pianist Ad Moelands staan beiden ook nog hun mannetje op de tenorsax, wat zij bij de oude soulstamper I feel good van James Brown ook nog gelijktijdig doen. In zo'n geval zorgen bassist Guido Boeren en drummer Corné Tak dat de begeleiding blijft staan als een huis. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen deze vier heren ook nog voor de backing vocals. Wat te denken van het dynamische zangduo Larry en Bianca? Want naast het eerder-genoemde feestbeest Larry de Jonge heeft FeelGood! in de persoon van Bianca van der Heijden een van de meest getalenteerde zangeressen van Nederland in de band. Het scheelde niet veel of zij had met haar gelegenheidstrio Trinity United Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival 2006. Hadden we misschien weer eens gewonnen!

Behaalde prijzen
Drummer Corné won de drumbattle van 2007 met 890 slagen in 1 minuut!

Overige informatie
Voor artiesten goed om te weten dat FeelGood! ingezet kan worden als begeleidings-orkest, over een eigen opnamestudio beschikt, een licht- en geluidsverhuurbedrijf heeft en zowel arrangementen als bladmuziek kan verzorgen.

Repertoire
Van rustige achtergrondmuziek tot ruige rock ‘n roll, van easy listening tot moderne pop, van traditionele oldies tot de allerlaatste hits.... deze westbrabantse zevenmansformatie speelt het allemaal. Zij spelen o.a. repertoire van: Abba, Anastacia, Mark Anthony, Lou Bega, Bon Jovi, The Braxtons, Chaka Khan, Lynn Collins, The Corrs, De Dijk, The Doobie Brothers, Genesis, Earth, Wind & Fire, Whitney Houston/Enrique Iglesias, Tom Jones, Kane, Ronan Keating, Westlife, Madonna, George Michael, Mother’s Finest, Meat Loaf, Rob de Nijs, Pointer Sisters, Eros Ramazotti, Eros Ramazotti/Tina Turner, Lionel Richie, Donna Summer, David Lee Roth, Sacha, Santana, Take That (Bee Gees), The Trammps, Tina Turner, Shania Twain, Village People, Volumia, Henk Westbroek, Wet Wet Wet, Robbie Williams, Womack & Womack, Zucchero, Alanah Myles, Leann Rimes.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1950,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
241 Kb  1812_Corazon
258 Kb  Leef Niet Meer Voor Jou
235 Kb  1812_Things
251 Kb  1812_proudmary
254 Kb  There

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.