BEETHOVEN


1 2 3 
Een spraakmakende sensatie!

Biografie
Sinds de oprichting in 1998 draait Beethoven volop mee in de top van het professionele, nationale en internationale entertainmentcircuit. Sinds 2003 trekt de band met zijn unieke 'Multimedia Spektakel' door Nederland: een spetterend optreden met spectaculaire beelden op verschillende plasma- en projectieschermen, een spannende lichtshow en een zeer vernieuwende podiumopstelling. Met het 'Multimedia Spektakel' voorziet de band in de behoefte aan een gevarieerd en trendsettend muziekprogramma, gecombineerd met een overweldigende visuele show. De sfeerversterkende beelden op de plasmaschermen en de live beelden zijn uniek, en maken het optreden van Beethoven compleet. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.

Overige informatie
Beethoven heeft de beschikking over een eigen, uiterst professionele studio, genaamd M-Works. Hier werkt de band hard aan verschillende projecten. Ze brengt een grote nationaal en internationaal aansprekende multimedia show, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende plasmadisplays en projectieschermen en live cameraregistratie door meerdere, op afstand bedienbare, roterende camera’s. De live- en sfeerbeelden worden ter plekke gemixt door een VJ.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 6305,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.