CHRISTIAN FARLA & BIANCA


1 2 
Tijdloze illusie: werkelijkheid of een droom?

Biografie
Christian Farla en Bianca ontmoetten elkaar in de turbulente wereld van de showbizz. Hij als illusionist en zij als danseres, ontdekten bij elkaar de liefde voor het vak magie. Want magie is een vak dat maar al te vaak vertaald wordt als zomaar een "truc". Er volgden al snel optedens in het buitenland en op de televisie en er werden nieuwe illusies ontwikkeld in samenwerking met de illusie-makers van David Copperfield.

Behaalde prijzen
De samenwerking leverde het eerste resultaat op in de vorm van het "Nederlands Kampioenschap Illusionisme" in 1999. In november 2003 werd de "Wonderlijke Efteling Show", waarin Christian en Bianca de hoofdrol vertolkten, bekroond met de "Big E" award. De hoogste onderscheiding voor de beste parkentertainmentproductie ter wereld.

Overige informatie
Het duo is met haar wervelende show tevens te zien in de ‘Dinnershow of the Centuries’ in Studio 21 te Hilversum en ze zijn daarnaast vanzelfsprekend beschikbaar voor optredens in het land. Uitbreiding en aanpassingen van de basis act op welk gebied dan ook is in onderling overleg mogelijk.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3610,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x20 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.