ALWIN


1 2 3 
Een veelzijdig artiest en entertainer met een grote uitstraling.

Biografie
Alwin (13 mei 1971) startte al op zeer jong leeftijd zijn muzikale carrière. Hij leerde de kneepjes van het muzikantenvak als slagwerker in verschillende formaties, op diverse podia en zeer uiteenlopende festiviteiten in zowel binnen- als buitenland. Maar het zingen was toch zijn grote liefde. Dit heeft hem ook doen besluiten om in 2000 solo te gaan, en met succes! Op het podium is hij pas in z’n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest. Want hij heeft iets wat je niet kunt aanleren, en dat is uitstraling. Het maakt hem dan ook niet uit of hij boven op het biljart moet staan of op podia van grote zalen: als allround muzikant en entertainer komt hij overal tot zijn recht.

Referenties
Alwin heeft tal van optredens verzorgd in café Bolle Jan en op het Rembrandtplein in Amsterdam. Maar ook in cafés in Spaanse badplaatsen aan de Costa Brava en op Gran Canaria, zoals het Heinekencafé, is Alwin geen onbekende.

Overige informatie
Alwin treedt op als tapeartiest. Zijn optreden duurt 40 minuten en is inclusief decors, lichteffecten en diverse podiumaccessoires. In overleg kan gezorgd worden voor een aantal spelletjes en cadeautjes. Alwin is ook met een drive-in- of après-skishow te boeken voor thema-avonden voor verenigingen, bedrijfsfeesten, winkelcentra en dergelijke.

Repertoire
Alwin brengt een zeer uitgebreid repertoire ten gehore, variërend van de nieuwste top 40-hits tot Hollandse meezingers. Nummers als 'De Amsterdamse hitmedley' en ''k heb de hele nacht liggen dromen' vormen een belangrijk onderdeel van zijn show. Alwins muziek kan omschreven worden als een mix van Frans Bauer en René Froger.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
182 Kb  San Suela
181 Kb  Vrijgezel
180 Kb  Angel

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.