DELICIOUS


1 2 
Zelfs de meest veeleisende gast zal zeer tevreden zijn.

Biografie
Het duo Delicious is opgestart in 2000 en heeft intussen meer dan 250 optredens achter de rug. Gestart als een bescheiden duo voor center-parcs en casino’s zijn ze uitgegroeid naar een echt all-round duo, geschikt voor de meest diverse gelegenheden. Zeer veel tijd wordt besteed aan de begeleidingen en de achtergrondbanden, die zo dicht mogelijk de originele muziek moeten benaderen. Suzy (zangeres) is een ras-entertainer, ze geeft nooit op om u en uw gasten op de vloer te krijgen, te laten meezingen, kortom een showbeest als het erop aankomt. Bovendien is ze een hele veelzijdige en onvermoeibare zangeres met een voor haar leeftijd (25 jaar) enorme ervaring. Johan (gitarist-achtergrondzanger) is een echte geluidsfreak, wat maakt dat de mix en de volumes steeds aangenaam in de oren klinken. Daarnaast is hij ook een zeer ervaren muzikant met een gedegen stijlkennis.

Overige informatie
Voor grotere feesten is het interessant om Frank erbij te boeken en het duo tot trio om te vormen. Frank is heel sterk in het iets oudere repertoire en het echte stevige soul- en rock werk (James Brown en dergelijke, quando quando, rock around the clock, enz). Al het geluid loopt via een centraal mengpaneel, wat maakt dat het volume van fluisterstil tot heel luid kan gaan, afhankelijk van het moment en de gelegenheid.

Repertoire
Delicious beschikt over een repertoire dat uiterst geschikt is voor de veeleisende en moderne gast van heden. Bijvoorbeeld: Against all odds, Ain't no sunshine, Betty davis eyes, Can't hurry love, Crazy thing called, Killing me softly, Mambo, Murder on the dancefloor, Ketchup song, Kingston town, Ibiza, A feeling, It's so easy, I will survive, Don't speak, Dancing queen, dit is slechts een greep uit het totale repertoire van Delicious.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 785,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
177 Kb  True collours
177 Kb  So hard
177 Kb  I've got the music

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.