HUUB, HENK & HARRIE


1 2 
Goed gekke coverband met zeer uitgebreid repertoire en lekkere stemmen

Biografie
Dit veelzijdige en zeer muzikale trio is ontstaan uit het duo Toon & Ko, dat sinds 1997 een begrip is in de Nederlandse amusementswereld. De ruime ervaring en muzikaliteit van de drie gelouterde muzikanten en hun unieke aanpak bieden zeer veel ruimte voor improvisatie waarbij het publiek betrokken wordt.

Overige informatie
Dit energieke 'feestbandje' is op aanvraag ook akoestisch/ambulant te boeken. Het trio is vanwege zijn kleinschalige aanpak relatief goedkoop in aanschaf en ook goed te plaatsen op kleinere podia. De prijs-kwaliteitverhouding is hierbij zeer gunstig!

Repertoire
Huub, Henk & Harrie brengen een zeer afwisselend repertoire met een knipoog. Van smartlappen tot gouwe ouwe, van soulclassics tot schlagers, van pop tot rock en van salsa tot reggae. De heren spelen muziek in allerlei stijlen voor alle mogelijke gelegenheden en weten de muziekkeuze in een handomdraai aan te passen. Een greep uit het repertoire: The Beatles, André Hazes, Arne Jansen, Ben Cramer, Elton John, BB King, Eric Clapton en Gary Moore.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 915,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
463 Kb  Fragment 4
470 Kb  Fragment 1
469 Kb  Fragment 6
469 Kb  Fragment 3
469 Kb  Fragment 5
469 Kb  Fragment 2

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.