COUNTRY DJ HANS


Country DJ Presentator Entertainer die met zijn stem de stemming maakt

Biografie
Wie is 'DJ Hans'? Een country - sixties and seventies - Rock and Roll muziek liefhebber. DJ - presentator en entertainer bij uitstek, die met zijn warme stem de juiste stemming weet te maken op Uw avond. Zelf een drummer/zanger/country Line en Ballroom danser, maar ook als DJ - presentator - entertainer al vanaf 16 jarige leeftijd actief, dus iemand die weet wat uw gasten willen. Juist als oud artiest weet hij als geen ander waar de knelpunten op een avond zitten en wanneer hij moet ingrijpen, om deze te voorkomen. Legt indien gewenst ook country line dansen uit.

Behaalde prijzen
Al met al een DJ met ervaring, en juist daarom verdiende hij waarschijnlijk ook een Nominatie en Award van 'The UK Council CWU' als beste buitenlandse DJ in 2001-2002-2003 en inmiddels weer genomineerd voor 2004.

Referenties
Hij werkt nauw samen met verschillende bekende line-dance groepen door heel Nederland.

Overige informatie
Als DJ en Presentator is Hans natuurlijk in te huren met een complete road show, voorzien van al het licht en geluid voor zalen tot ca 1500 personen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 540,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.