BANDERA LATINA


1 2 3 
"Let us take you on a musical journey around the world".

Biografie
Oprichter en Solo-gitarist van Bandera Latina is Salvatore Sichi; een ware toonkunstenaar die een brillante techniek combineert met muzikale inventiviteit. Ook de andere bandleden zijn top-muzikanten. Suzanna Assuncion Diaz de la Cruz weet ieder nummer perfect en met passie te begeleiden op haar viool. Michiel Ockeloen is een "alleskunner" op zijn accordeon. Silvana Sichi beschikt naast een buitengewoon stemgeluid ook over het nodige charisma. Van huis uit is zij een klassiek onderlegde pianiste. Martin Gort weet uit zijn ervaringen precies wat een nummer nodig heeft. Meestal bespeelt hij een traditioneel Spaans instrument, Cajon, waar hij de meest uiteenlopende klanken uit weet te halen. Bas- en ritmegitarist Gigi heeft al meer dan 30 jaar ervaring als professioneel muzikant!

Overige informatie
De naam Bandera Latina betekent "Latijnse vlag" en staat voor de muzikale verwantschap die de mensen van deze wereld met elkaar verbind. Met dit uitgangspunt in gedachten speelt Bandera Latina muziek die jong en oud aanspreekt, door de combinatie van ritmische geluiden en muzikale integriteit. Heerlijk om op te dansen of een sfeervolle omlijsting voor alle mogelijke gelegenheden.

Repertoire
Spaanse, Italiaanse en Zuid Amerikaanse muziek in een swingende mix. Soms opzwepend en ritmisch, soms zwoel en zomers. Naast covers spelen ze ook eigen muziek, die het hele scala aan genre's omspant.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 885,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Fragment 1
470 Kb  Fragment 4
467 Kb  Fragment 3
469 Kb  Fragment 5
468 Kb  Fragment 2

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.