NEL & CO (ENTERTAINMENT OP MAAT)


1 2 3 4 5 
Nel (&Co) zorgt voor onverdund plezier en een goedgevulde lach!

Biografie
Nel is een sfeermaker, een fuifnummer, een pretletter, een feestbeest, een gezelligheidsdier. Kortom ze geeft lachspiertraining en heeft heel wat in haar feestmars. Nel is een goedlachse, onbevangen, verrassende, flexibele en veelzijdige perfectioniste die haar vak beheerst en iemand die op elke (re)actie adequaat reageert. Ze staat stil bij wat een ander beweegt.

Referenties
Nel is jaren werkzaam geweest op themafeesten in een feesterij. Nel is zelfs meerder keren op TV 8 geweest met haar goedgebekte koppie en haar fiets.

Overige informatie
Nel voelt zich overal thuis. Op bedrijfsdagen, beurzen, familiefeesten, openingen, feestavonden, in feestzalen, op jaarmarkten, in proeflokalen, op recepties, (saaie) vergaderingen, seminars, in touringcars, op tuinfeesten en bruiloften. Voor de feesten met grotere gezelschappen is ze eventueel ook met een collega als duo-act te boeken.

Repertoire
Nel levert entertainment op maat. Uw maat! Zij verschijnt in alle typetjes die u maar wenst: serveerster, hostess, toiletjuffrouw, Brabantse meid, fotograaf, reisleidster etc.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 790,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x55 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.