DE COCKTAILBAR (voorheen Cocktail Paradiso)


1 2 3 
Een spetterende en kleurrijke vorm van party-entertainment!

Biografie
Koen van Damme: Koen is een entertainer in hart en nieren. Heeft meer dan tien jaar ervaring en weet van elke gelegenheid een feest te maken. Interactie met het publiek staat hoog in zijn vaandel. - Europees kampioen ballonmodelleren 2000 - Bartender of the year, bij het Veronica Tv-programma Gordon Doorgedraaid. - Diploma horeca bedrijf Jochem Nooyen: Jochem is een top goochelaar. Heeft meer dan acht jaar ervaring en entertainment staat bij hem op de eerste plaats. Het goochelen is zijn gereedschap om u te entertainen. - Winnaar magic effects supercup 2004 - Zilver Europees kampioenschap ballonmodelleren 2005 - Diploma sociale hygiëne

Overige informatie
De Cocktailbar is te boeken inclusief alle basisbenodigdheden (alcohol) voor het maken van cocktails. Speelduur: 4 uur (inclusief korte pauzes). De Cocktailbar is met de volgende thema's te boeken: - Lounge - Tropical - Brownie - Eighties - Custom design (met uw eigen logo of design)

Repertoire
De bar is van alle benodigde attributen voorzien om de meest exotische cocktails te bereiden (ijsbak, glazen, cocktailshakers, rietjes, enz.). Het maken van cocktails is slechts een onderdeel van de act. Naast het mixen van cocktails zijn Slice and Ice bedreven in o.a. jongleren, goochelen, ballonmodelleren, theatrale animaties, comedy, vuurspuwen en zingen. Naast De Cocktailbar is ook Cocktail Solodiso te boeken, een mini versie van zijn zuster act met 1 cocktail shaker/entertainer.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 955,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.