MISTER KEES BALLONANIMATIE


1 2 3 4 
Ballonnen modelleren op hoog niveau voor alle leeftijden.

Overige informatie
Mister Kees doet wat wilt: een ontspannen sfeer creren op een feest, contact leggen met potentile klanten (bijvoorbeeld op beurzen) f jong en oud gewoon vermaken met wonderlijke ballonnen. Voor bruidsparen en jubilarissen heeft hij een spectaculaire act, die het absolute feestelijke hoogtepunt wordt. De ballonfiguren van Mister Kees vinden gretig aftrek onder uw gasten. Mister Kees kan ook de ontvangst van uw gasten verzorgen. Hij verwelkomt ze daarbij op vriendelijke en hartverwarmende wijze. Zijn uitstraling en representatieve verschijning zijn een mooie weerspiegeling van het feest of evenement. Mister Kees Ballonanimatie is tevens met een spectaculaire act van 5 10 min. voor bruidsparen of jubilarissen te boeken.

Repertoire
- Modelleer workshops: op pakkende wijze neemt hij u mee in de wereld van het balonmodelleren. - De ontvangst act: Mister Kees kan ook de ontvangst van uw gasten verzorgen. Hij verwelkomt ze op vriendelijke en hartverwarmende wijze. Zijn uitstraling en representatieve verschijning zijn een weerspiegeling van het feest of evenement. - Modelleren van de ballonnen, in n seconde leuke voorwerpen in een ballon: snoep, aanstekers, balpennen, water en meer. - Het kunstzinnig modelleren van ballonnen in fantastische creaties, voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Prijsinformatie (Priv feesten)
Vanaf Eur 450,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.