LEONARDUS


1 2 3 4 5 6 7 
Theatraal, muzikaal en non-verbaal!

Biografie
Het feit dat Leo Thijssen (1956) van zijn geboortenaam zijn artiestennaam gemaakt heeft zegt al genoeg. Hij is een geboren entertainer; altijd was daar weer dat theater, het entertainen, het vermaken. In 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Hier bleek al dat improvisaties met een rode draad zijn sterke kant waren. Begin jaren 80 deed hij cursussen bij de vleet (typetjes, straattheater, clownerie de Paris, drame etc.). In 1990 en 1991 was hij 'De Luie Lakei' in Het Land van Ooit. Hierna volgde hij een aantal jaren Klassieke Pantomime bij de Poolse Halina Witek in het Eindhovense theater 'Het Klein'.

Referenties
Hij heeft o.a. opgetreden voor: KPN Telecom - Philips Components - IKEA - Het Land van Ooit - Project Buro EK 2000 - Trois Horeca BV Rotterdam - Pinnacle Systems - Scholen - en vele andere.

Overige informatie
In overleg kunt u een keuze maken uit diverse creaties die aansluiten bij de sfeer van uw feest. Ook ingezet als eye-catcher op uw beursstand of presentatie weet hij de aandacht op uw product te vergroten.

Repertoire
Leo speelt de volgende typetjes; de middeleeuwse dorpsgek, de politieagent, de nar (tafelanimatie), de nar (podium act), butler, mime entreeact, Leipe Leo, mimende ober, presentator, Al Capone, lakei, monnik, dronkelap, doodgraver, repelsteeltje etc.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 480,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.