DJ / PRESENTATOR HENNY DE KEIJZER


1 2 
Voor grenzeloos plezier én altijd de juiste keuze.

Biografie
Henny de Keijzer is met recht een geboren disc-jockey. Hij werd op 24 mei 1966 geboren in de stad Delft. Toen hij 12 jaar oud was won hij zijn eerste disc-jockey wedstrijd in het buurthuis. Inmiddels is deze disc-jockey/presentator Henny de Keijzer in Nederland niet meer weg te denken met zijn zeer professionele show-, discotheek- en radioervaring. Hij is van alle markten thuis en een graag geziene gast op vele feesten en feestjes.

Recensies
Uit de krant: "Als de sfeer erin zit, mixed hij ook cd’s door elkaar, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje! Henny is een allround disc-jockey met een mooie stem en tijdens zijn optreden was niets hem te dol ".

Behaalde prijzen
Henny de Keijzer werd winnaar van de Nederlandse DJ-Trofee! Om nog even in de prijzenkast te blijven: het lukte Henny vervolgens om zowel in 1991, 1992 en 1993 de Stanton-Award te winnen voor beste show presentatie.

Overige informatie
De combinatie van contact met het publiek, de juiste en beste muziekkeuze, een goede timing, het duidelijke en heldere stemgeluid/ presentatie, een prima uitstraling, altijd goed gekleed, de jarenlange ervaring en het grenzeloze plezier dat hij als disc-jockey/ presentator heeft maakt dat Henny de Keijzer altijd de juiste keus is!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 500,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.